2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Vízalatti világ a metróban

Vízalatti világ a metróban
Nos, mindenki tudja miyen nehéz a levegõt bent tartani a víz alatt, kívéve ha nem vagyunk búvárok. Mindazonálltal, két amszterdami tervezõnek, a Million Dollar Design névre hallgató teamnek, sikerült egy mély lélegzetet venni, alámerülni a gondolatokba és egy régi lepusztult metrokocsit, átalakítani egy igazi mélytengeri kalandra.

A megbízó nem más volt mint az Amszterdami Közlekedési Vállalat, aki a Million Dollar Design-t kérte meg, hogy keresen egy olyan csapatot, akik képesek erre a varázslatra.
Anneloes van den Bergh én Pauline Teunissen, alapították a Million Dollar Design-t, ahol keveredik az illusztáció, a fotográfia, a divat és ezekenke az együttes erejébõl alakítják a végleges képet, egy kis dark-os beütéssel. A stílusuk romantikus, erõs élekkel díszítve.

Ezeke a jegyek teljesen passzoltak ahoz az elképzeléshez, hogy létrehozzanak egy romantikus vízalatti világot. A képek a elvarázsollják a végtelenbe az embert és úgy érzi, hogy szinte úszni tud a metroban. És bár a föld alatt utazunk, a fantáziánk egy másik világba sodródik át!