2024.03.29. - Auguszta

Pál Tomi visszavonult, de hangja fenn marad

Pál Tomi visszavonult, de hangja fenn marad
A Megasztárból megismert énekes mostanában szinte hermetikusan elzárta magát a médiától, és ennek meg is van az oka.

"Nem véletlen, hogy el vagyok tûnve, hiszen picit háttérbe húzódtam az utóbbi idõben. Jelenleg egy olyan mûfajnak hódolok, ami természetébõl adódóan a háttérben van, ez pedig a szinkronizálás, úgyhogy végül is a hangomat nagyon sokan hallják, de fogalmuk sincs, hogy az én vagyok!" - meséli a Pál Tamás, akinek a kenyéradó szinkronstúdiója segítségével egy óriási álma vált valóra.
Az énekesbõl lett szinkronos jelenleg a Walt Disney legújabb egész estés rajzfilmjére a legbüszkébb, ahol az egyik fõszereplõ hangját kölcsönözhette. "A hercegnõ és a békát biztosan sokan látták moziban, de ha nem, akkor nézzék meg dvd-n. Itt természetesen nem a hercegnõt, hanem a békát alakítottam: ez volt életem elsõ nagy Walt Disney fõszerepe, amire körülbelül 25 éve vártam!" - mondta el a Pál Tomi.

"Nagyon-nagyon szeretem a szinkronizálást, és az elmúlt két és fél évben, amióta csinálom egyáltalán nem untam rá. Érdekes módon nem a Megasztár adott lehetõséget arra, hogy itt dolgozhassak, hanem zéróról kezdtem neki a dolognak úgy, mint ha bárki más be ment volna az utcáról. Nekem jól esõ érzés, hogy foglalkoztatnak, mert ebbõl látszik, hogy talán nem vagyok érdemtelen a dologra." - mesélte Pál Tomi, aki teljesen pozitív dologként értékeli, hogy mostanában nem foglalkozik vele annyit a sajtó.