2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Fekete Pákó szexelhet a tengerparton!?

Fekete Pákó szexelhet a tengerparton!?
A nigériai származású rapper õsszel megy nyaralni, frenetikus tengerparti orgiát tervez és nem fél a helyi rendõrök haragjától.

Fekete Pákó eddig is sokat utazott a kedvesével, hiszen fontos, hogy kipihenje a rengeteg munka okozta fáradalmakat, de õsszel már a közös gyermeküket is magukkal viszik egy kiruccanásra. "Szeptemberben elviszem a párom és a kisfiam egy közös nyaralásra, aminek az úti célja ezúttal Egyiptom lesz. Ki akarjuk próbálni az ételeket, a táncot, a kultúrát, a hagyományokat és ahogy beszélnek..."
"Ilyen melegben mindenképp a tengerpartot vesszük majd célba, ahol ellazulunk, szeretkezünk és feltöltjük a kapcsolatot!" - meséli a Fekete Pákó, aki persze nem a kicsi elõtt akarja behatóan tanulmányozni az asszonyt.

"Mindenképp visszük magunkkal a bébiszittert, mert nem szabad, hogy a gyerek a szeretkezéseket lássa: addig elsétálgatnak a játszótéren, vagy a városban. Afrikában olyan törvény nincs, hogy nem szeretkezhetsz nyilvánosan, a tengerparton azt csinálsz, amit akarsz..." - mondta el a nigériai énekes.

Pákó persze nem a fürdõzõk elõtt élné meg a legintimebb pillanatait, hanem sokkal romantikusabb módját keresi az örömszerzésnek. "Nem pornót forgatunk! Én egy jó szeretkezésre gondoltam esténként csillagos égnél, vagy amikor lemegy a nap... Meg kell várni azt a pillanatot, ami a legromantikusabb!" - osztotta meg az emberekkel Fekete Pákó.