2024.04.18. - Andrea, Ilma

75 ezret keresett naponta sztriptízzel a 15 éves kamaszlány

75 ezret keresett naponta sztriptízzel a 15 éves kamaszlány
Még csak 15 éves, de már visszaesõnek számít egy amerikai lány, akit másodszor kaptak rajta egy sztriptízbárban – munka közben.

Egy névtelen bejelentés alapján vonult ki a detroiti rendõrség a Club Onyx nevû sztriptízbárba, ahol megtalálták a sztriptíztáncosnõként dolgozó 15 éves kamaszt. Még nagyobb volt a meglepetésük, amikor kiderült, hogy ugyanezt a lányt tavaly egyszer már rajtakapták egy másik hasonló helyen, amelyet azóta már bezártak.
A klub tulajdonosa azt állította, hogy a lánynak hamis papírjai voltak, sõt még egy táncos igazolvány is mutatott nekik. Amikor kiderült, hogy még csak 15 éves, azonnal elküldték. Csakhogy a rendõrséget ez nem nyugtatta meg, és eljárást kezdeményeztek a tulajdonos ellen.

Az édesanya már tavaly azt nyilatkozta a helyi lapoknak, hogy fogalma sem volt arról, mit csinál a lánya, aki – mint ahogy fogalmazott – szellemileg visszamaradott. A család egyik barátja arról beszélt a Detroit News-nak, hogy a kamasz egyáltalán nem hallgatott az anyjára, és nagyon sokszor kiszökött a házból a hátsó ablakon keresztül, amikor nem figyeltek rá.

A lány egyébként esténként 350 dollárt – azaz 75 ezer forintot – is megkeresett a vetkõzéssel.