2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Orális szexet követelt Mel Gibson

Orális szexet követelt Mel Gibson
Ünnepelt világsztárból, példás családapából nõverõ alkoholistává süllyedt. Valaha mindenki Mel Gibsont akarta, ma megvetik és kiközösítik. Sorozatunk második része a Mad Max-es idõszakról szól.

Mel Gibsont egyik barátja ajánlotta be George Miller producer-rendezõnek, aki válogatást tartott új filmje, a Mad Max fõszerepére 1979-ben. A színész a válogatás elõtti este egy kuplerájban mulatott és hulla részegre itta magát, majd összetûzésbe keveredett három férfival, akik alaposan helybenhagyták.
Mel másnaposan, borostásan, sérülésekkel az arcán ment el a válogatásra, maga sem gondolta volna, hogy megkapja a szerepet. Ám amikor a rendezõ meglátta a fiatal, világítóan kék szemû, harcedzett férfit, felkiáltott, hogy a õ a tökéletes Max Rockatansky!

Mel imádta a forgatást és kiélvezte annak minden pillanatát. A forgatásokon rendre hulla részeg volt, és falta a szebbnél szebb nõket. Megtehette, hiszen a Mad Max soha nem látott sikert ért el. Mel Gibson egy csapásra világhírû, szexidol, a produkció pedig egy korszak életérzésének kultikus filmje lett 1979-ben.

A kedves fogorvos asszisztens, Robyn továbbra is a közelében volt, hébe-hóba vele is összefeküdt. Ám mivel Mel gyakran hangoztatta, hogy a védekezés nem az erõssége, Robyn az egyik aktus során teherbe esett. Mivel dacára féktelen életmódjának, Mel hívõ katolikus volt, feleségül vette a lányt, akit a maga módján nagyon szeretett. 1982-ben már három gyermekük volt.

Persze mindez nem gátolta meg Melt abban, hogy folyamatosan nõzzön. A Mad Maxnek két folytatása is készült, a harmadik részben rövid életû, ám annál szenvedélyesebb viszony kezdett Tina Turnerrel. Miközben Gibson felesége otthon nevelte a közös gyerekeket, Mel a forgatásokon nyíltan hancúrozott a szexis énekesnõvel. Részegen gyakran üvöltözött a stáb tagoknak, hogy „ itt jön Tina, aki tegnap fél órát térdelt elõttem!”

Turner tûrt, hiszen beleszeretett a jóképû színészbe. Hogyne szeretett volna bele! Hiszen Gibson a nagy kék szemeivel, finom vonásaival, a belõle áradó szexepillel nagy változás volt a mindig részeg és verekedõs Ike Turnerhez képest. Ám ahogyan Ike annak idején, úgy Gibson sem tartotta vajmi sokra Tinát. Gibsonnak csupán egy egzotikus kaland volt az énekesnõ, szenvedélyét újabb és újabb nõkön élte ki, miközben felesége zokogva várta otthon.