2024.03.29. - Auguszta

A Bikini dalai örökre élni fognak!

A Bikini dalai örökre élni fognak!
A Bikini 1982-ben alakult, D. Nagy Lajos pedig már három évvel késõbb csatlakozott a zenekarhoz, ami azóta is töretlenül sikeres. A legendás Bikini dalok közt van jó pár olyan is, ami már húsz-huszonöt éve készült, az együttes pedig azóta szinte minden nap eljátssza õket. "Nem tud unalmas lenni, mert ezekben a dalokban olyan gondolatok vannak, amik az embert újra és újra átitatják, és amikor elkezdõdik a zene, akkor mindent kikapcsolok: csak a zene, valamint a gondolatok járnak a fejemben!" - meséli D. Nagy Lajos, aki szerint a Bikini dalai sosem lesznek unalmasak.
Az énekes elárulta, hogy bár a koncertjük után legtöbbször nem maradnak ott tovább a rendezvényeken, mégis folytatódik a buli. "Általában megállunk egy benzinkútnál, aztán még folytatjuk az éneklést, megiszunk egy sört és rengeteget nevetünk... ez egy nagy család!" - mondta el D. Nagy Lajos, aki azért nem szívesen szórakozik nyilvános helyeken, mert attól tart, hogy rajongókkal találkozik.

"Nem nagyon megyünk a közönség közé, mert akkor egyfolytában fotózkodni kellene, meg le kellene gurítani 635 üveg sört, és ezt nem merem vállalni. Emiatt leginkább oldalról szoktuk meghallgatni a zenekarokat, így vagyunk kíváncsiak rájuk!" - osztotta meg a Bikini énekese.