2024.03.29. - Auguszta

Tilla és az izzadt férfi testek

Tilla és az izzadt férfi testek
Köztudott, hogy Till Attila nagy biciklis, azonban a kétkerekûnek nem csak elõnyei, hanem hátrányai is vannak.

"Én az a tipikus igénytelen, patkány bringás vagyok, akinek ez az egész egy életforma és közlekedési eszköz, nem pedig csak koncepció és csilli-villi... én így érzem jól magam." - meséli a tabutv.hu riporterének Tilla, akit az sem zavar, ha a nagy hajtás közepette kicsit leamortizálódik a megjelenése.
"Ilyenkor nagyon izzadok és csupa víz vagyok, de az ne legyen számodra freudi, hogy egy izzadt és csatakos férfi hogyan oldja meg az életét, és hogyan megy megbeszélésekre..." - mondta el a TV2 sztárja, aki nem csak üzleti tárgyalásokon jelenik meg a kétkerekû "áldott" hatásával.

Till Attila egyébként szereti ha megizzad kerékpározás közben, és az sem érdekli, ha a fura foltok, vagy esetleges szagok másokat talán zavarnak. "Esküszöm, hogy nem leszek büdös, ha megizzadok, bár az sem lenne baj, mert ez nyilván valamilyen fajta sport tevékenység. Ha mondjuk egy jó tekerés után hazamegyek, akkor átöltözöm, lefürdök, stb... szóval ez nem olyan bonyolult!" - mesélte Tilla.

"Engem ez az egész izzadtság dolog egyáltalán nem zavar, de a kedves feleségemet sem! Azért annak is megvan a bukéja, ha egy izzadt férfi test átölel, és ha mindezt egy megfelelõ ember teszi, akkor semmi sem lehet akadály!" - mondta a mûsorvezetõ, aki a felesége elõtt rendszerint még a gyerekeket is végigölelgeti, hogy meg tudjon szárítkozni bennük.