2024.04.19. - Emma

Beégett a világ elõtt a magyar szépségkirálynõ!

Beégett a világ elõtt a magyar szépségkirálynõ!
Alaposan felsült a Miss Universe szépségverseny magyar nyertese, Babinyecz Tímea, aki bemutatkozó videójában érdekes angoljával emelkedett ki a mezõnybõl. A fiatal lány nem volt tisztában az igeidõkkel, és bizony a szókincse is hagy némi kívánni valót maga után.

A videó egyik legviccesebb része, amikor Tímea arra a kérdésre, hogy mi volt a legkedvesebb ajándék, amit valaha kapott, így válaszolt: "Szeretem azokat az ajándékokat, amelyek kézbõl készülnek."
Gyakorlatlanság tükrözi azt is, hogy a személyes névmásokat összekeveri, amely arra hivatott, hogy a nõ- és hímnemû személyeket és tárgyakat megkülönböztesse egymástól. A legkínosabb választ mégis akkor adta, amikor élete legrosszabbul sikerült randevújáról kellett mesélnie.

"Amikor 14 éves voltam, találkoznom kellett egy fiúval, õ akar velem találkozni, mert szeret, és azt hittem, hogy õ az egyik barátom, és elindultunk sétálni, és ez annyira unalmas volt. És utáltam azt a fiút, csak a barátom volt" - idézet Babinyecz Tímea bemutatkozó videójából.

Timi ráadásul a videóban végig javítgatta saját magát, ezzel is rámutatva arra, hogy korábban valószínûleg egyáltalán nem beszélt angolul.