2024.04.18. - Andrea, Ilma

Tóth Gabi felfedte bájait

Tóth Gabi felfedte bájait
Tóth Gabi nem fukarkodott testi adottságaival új lemeze címlapján. Az extravagáns énekesnõ megmutatta rajongóinak bomba testét.

Meglehetõsen lenge öltözetben, a kezével fedett keblekkel pózol Tóth Gabi új, a napokban megjelenõ lemezének borítóján. A sztár üzenni kíván a félmeztelen képekkel, azokhoz a lányokhoz szól, akik nem mernek természetesek lenni, és szépészeti beavatkozásokkal torzítják a testüket.
– A képek tematikájukban illeszkednek az új lemezre került dalaimmal: romantikusak, lázadók, csajosak és vagányok – modnta az énekesnõ.

– Ez mind én vagyok egy személyben. A félakt képek a nõiességemet hivatottak hangsúlyozni. Szeretném, ha azok a lányok, akik tele vannak gátlással, megértenék, hogy senki sem hibátlan. Nekem sincsenek hatalmas cicijeim, és a testem sem tökéletes. Ennek ellenére eszembe sem jut plasztikai sebészhez szaladni, és remélem, hogy azok is átgondolják, akik most még azt hiszik, ez az egyetlen megoldás számukra – mondta, majd hozzátette: lányok, merjetek természetesek lenni!



Gabi életében elõször válik meg ruhadarabjaitól, pedig már érkezett felkérés az egyik férfimagazintól.

– Megkerestek és bevallom, elõször tetszett az ötlet – fejtegette Gabi. – Melyik nõ nem akarna magáról gyönyörû teljes aktképeket látni? Ám hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy énekesnõ vagyok, nem szeretnék túlságosan kitárulkozni. A dalaimra, és ne az idomaimra gondoljanak, ha meglátnak.

Az énekesnõ az új lemezborító fotózásról elõször kedvese, Roli véleményét kérte ki.

– Kirobbant belõle az alfahím, amikor megtudta, hogy félakt képek is lesznek – mesélte nevetve. – De amikor meglátta a fotókat, nagyon meg volt velük elégedve. Rolinak köszönhetem, hogy meg mertem mutatni magam. Mellette lettem igazi nõ, ezért örökre hálás leszek neki.