2024.04.20. - Tivadar

A No Thanx új énekesének nem lehet barátnõje!

A No Thanx új énekesének nem lehet barátnõje!
Bihal Roland szerint egy együttes frontemberét sokkal jobban csípik a rajongók, ha nem egy bomba nõvel sétál végig az utcán, hanem elérhetõvé válik mindenki számára. Skrapits Erik tavaly adta át a helyét Bihal Rolandnak, aki nem csk azt imádja, hogy a No Thanx-ben énekelhet, hanem azt is, hogy emiatt sokkal nagyobb ismertségre tett szert, mint korábban. "Megismernek szórakozóhelyeken, és mindig akkor kapnak el, amikor a legjobb állapotomban vagyok, ugyanis szoktam inni, ami szerintem 22 éves korban egyáltalán nem gáz!" - mesélte a fiatal énekes, akit a buli helyekre nem csak az alkoholmámor, hanem a lány rajongók is üldöznek.
"A lányoknak szórakozóhelyeken felcsillan a szemük és van egy kis tûzlobogás, mert megpróbálják követni, hogy hová járok bulizni. Még nem találtam meg az igazit, de az pozitív, hogy most sokkal jobban felfigyelnek rám, mint eddig!" - mondta a No Thanx énekese, akit hiába követnek a lányok, nincs túl sok esélyük komolyabb kapcsolatra.

"Nem szabad, hogy barátnõm legyen! Szerintem a lányoknak sokkal jobban tetszik, ha egy énekes egyedülálló. Ilyenkor sokkal elérhetõbb vagyok, mintha végigsétálnék az utcán egy bomba nõvel... Ettõl függetlenül, ha lenne párkapcsolatom, azt természetesen felvállalnám, de most inkább a zenélésre koncentrálok, mint erre!" - mondta Bihal Roland.