2024.04.17. - Rudolf

Lombikbébi Travolta fia?

Lombikbébi Travolta fia?
Kisfiút vár Kelly Preston, John Travolta felesége.

Az amerikai sajtóban azonnal megindultak a találgatások, hogy a kisbaba mesterséges megtermékenyítéssel fogant, és a pár még a nemét is megválasztotta, hogy tragikus körülmények között elhunyt fiúk miatti fájdalmukat enyhítsék.

John Travolta családi élete az elmúlt esztendõkben számos találgatásra és rosszindulatú pletykára adott okot.
A világsztár hosszú esztendõkön keresztül titkolta a világ elõtt, hogy fia, Jett súlyos beteg - egyesek szerint Kawasaki szindrómában szenvedett, míg mások szerint autista volt - és vallása miatt nem kezeltette a gyereket. Aztán Jett egy rángógörcs következtében összeesett, és már nem lehetett segíteni rajta. Travolta nem akarta engedni, hogy fiát felboncolják, és számos rejtély volt a gyerek halála körül, amelyek máig sem derültek ki.

Hónapokkal ezelõtt bombaként robbant a hír, hogy Travolta negyvenhét esztendõs neje kisbabát vár, és az is kiderült a napokban, hogy az asszony kisfiút hord a szíve alatt.

A brit Daily Mailnek és az amerikai Globe magazinnak megszólaltak családhoz közeli barátok, akik szerint Travoltáék gyakorlatilag megrendelték a kisfiút az orvosuktól.

- John mindenáron fiút akart, és hatalmas tragédia volt számára, amikor annak idején kiderült, hogy Jett súlyos beteg. Csúnya szó, de igaz, John szégyellte a beteg fiát. Amikor Jett meghalt, úgy érezte, enyhítenie kell a család fájdalmát, ezért Kellyvel a mesterséges megtermékenyítés mellett döntöttek. John biztosra akart menni, ezért elõre megválasztották, hogy kisfiú legyen, és kiszûrtek minden betegséget is elõre. A kisbaba gyakorlatilag kémcsõben készült - mondta el a család ismerõse.