2024.03.29. - Auguszta

Kozsónak hatalmas a pénisze! - a lányok elmondása szerint

Kozsónak hatalmas a pénisze! - a lányok elmondása szerint
Kozsó egy szörnyeteget hord a nadrágjában. Az egyik tv sorozat sztárjának hatalmas férfiasságától szó szerint megijedtek a mûsorban szereplõ hölgyek.

Kozsó nagy 'bottal' jár

Míg Elvis Presley zoknikkal tömte ki fehér overallját, addig Kozsónak erre nincs szüksége.

A zenészrõl az Édesnégyes forgatásán derült ki, hogy átlagon felüli férfiassággal áldotta meg a sors.
"Közel kerültünk egymáshoz Kozsóval, meglehetõsen közel – mesélte lapunknak az Édesnégyes egyik hölgyszereplõje. Vagyis nem csak a jakkuziban láttam, de tapasztaltam is, hogy Kozso bizony kivételes méretekkel rendelkezik. Nem is értem, hogy ezt a dolgot miért kezeli olyan szerényen. Az általam ismert férfiak többsége az övének a felére is rettentõen büszke – árulta el pironkodva a lány."

A névtelenséget kérõ szépség arról is kendõzetlenül mesélt, hogy miként sikerült közel kerülnie Kozsóhoz.

Már a forgatás elsõ percében egy hullámhosszon voltunk, s kialakult köztünk a testi vonzódás is. Ölelkeztünk, és amikor hozzám bújt, éreztem, hogy nem semmi ez a pasas. Szinte megijedtem a méretétõl. Ezt elmondtam a többi lánynak is, akik maguk is ellenõrizték, és nekem adtak igazat. Tényleg hatalmas van neki! Nem biztos, hogy kirúgnám az ágyamból ezt a hímet... – mondta sejtelmesen.

Az énekes elõször megdöbbent azon, hogy az intim méreteirõl kérdezzük, de végül bevallotta: bõkezûen bánt vele a természet.

"Zenész vagyok, nem pornósztár. Megpróbálom a saját természetes adottságaimat nem elõtérbe helyezni, hiszen nõimádó vagyok, nekem az a fontos, hogy a nõ jól érezze magát. Még egyszer hangsúlyozom, hogy elsõsorban zenész vagyok, az adottságom csak a genetikának köszönhetem. De mintha már derengene, hogy van egy legenda, amit édesapámról meséltek a barátai" – tette hozzá félszegen nevetve.