2024.03.29. - Auguszta

Átok ül Claudián?

Átok ül Claudián?
A kérdés jogos, hiszen a mûsorvezetõ élete megdöbbentõbbnél megdöbbentõbb fordulatokat vesz. Elõször szerelmét, most pedig édesanyját veszítette el. Vajon mivel szolgált rá a híresség ezen a tragédiákra? És mi jöhet még?

Emberfeletti erõre van szüksége ebben az évben Liptai Claudiának. Válása után a mûsorvezetõ olyan mély gödörbe került, ahonnan a sors valamiért nem akarja kiereszteni. Amikor sikerül megkapaszkodni a peremen, valami rendre visszataszítja a mélybe. Pedig annyira szépen indult minden.


Claudia, nem sokkal a kislánya születését követõen úgy döntött, nem szenved tovább egy rosszul mûködõ házasságban, és kilép a kötelék alól. Egyedülálló anyaként nézett szembe az élet kihívásaival, és egy ideig úgy tûnt, remekük veszi az akadályokat. Új otthonra, szerelemre, Playboy-szerzõdésre, és szakmai kihívásokra talált. Aztán hirtelen véget ért a leányálom.

Az egész országot megrázta a hír, miszerint Húsvét elõtt néhány nappal egy nadrágszíjjal megfojtotta magát Liptai Claudia szerelme, Daróczi Dávid. Az ex-kormányszóvivõ halálát a mai napig rejtélyek övezik, ám egy mindenképpen biztos: Liptai összeomlott a hirtelen teher súlya alatt. A gyászoló barátnõ több hetes szabadságot kapott munkaadójától, a TV2-tõl, és szépen-lassan igyekezett újra magára találni - ebben elmondása szerint édesanyjának is hatalmas szerepe volt. Úgy tûnt, hogy kezd minden rendezõdni.

Ma reggel érkezett a hír, hogy Liptai Claudia édesanyja rövid betegség után, tragikus hirtelenséggel elhunyt. A híresség a TV2-n keresztül adott ki sajtónyilatkozatot, miszerint édesanyja kérésére nem külsõségekben, hanem a lelkében gyászol. Claudia elveszítette legfõbb bizalmasát. A mûsorvezetõ több interjúban is elmondta már, hogy édesanyjával különleges a viszonya, amihez "hozzásegített" alkoholproblémákkal küzdõ édesapja is.