2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Rihanna megégette magát

Rihanna megégette magát
Rihanna saját maga akarta megcsinálni a frizuráját, de nem volt elég ügyes, és megégette a homlokát a hajsütõvassal. Az énekesnõ a Twitter oldalra rögtön fel is tette a sebrõl készült fotót.

A sztárok közül biztosan Rihanna az egyik, aki a legtöbb idõt tölti a fodrászatban. A barbadosi énekesnõ hónapról hónapra más színû és fazonú frizurával jelenik meg a színpadon, ami komoly elfoglaltságot jelent.
Valószínûleg ezért gondolta úgy, hogy a legutóbbi koncertje elõtt már nem pazarolja az idejét, és maga készíti el a frizuráját. Pechjére azonban elég kétbalkezesnek bizonyult, a hajsütõvassal ugyanis alaposan megégette magát.

Az énekesnõ csak nemrég csatlakozott a Twitter oldalhoz, de máris úgy döntött, hogy az ügyetlenkedését elmeséli a rajongóknak, így feltett magáról egy fotót, amin a bõrébe égetett mintegy tíz centis folt is látható. Rihanna a kommentárjában viccesen annyit írt, hogy a fránya homloka mindig útban van. A sztárt mindig is zavarta a magas homloka, erre akart utalni a hozzászólásában.