2024.03.29. - Auguszta

Kovács Lázár volt szeretõje elvetélt

Kovács Lázár volt szeretõje elvetélt
Másodjára is teherbe esett Kovács Lázár egykori kedvese. Andrea ahogy tudomást szerzett állapotáról, azonnal eldöntötte, hogy elveteti magzatát, ám a sors megelõzte.

A baj csõstül jön – tartja a mondás, és így érzi ezt Kovács Lázár egykori szeretõje, Andrea is. A huszonéves lány élete pokollá változott, amióta kiállt a sajtónyilvánosság elé, és õszintén beszélt a sztárséfhez fûzõdõ viszonyáról. Vallomása után sokan támadták, de azt már kevesen tudják, hogy Andrea nemcsak rosszakarói miatt szomorkodott. Egy váratlan, nem kívánt terhesség tetézte tovább baját.
Amikor Lázár kidobott a fiunkkal az utcára, hazajöttem a szüleimhez Kecskemétre.

Nem gondoltam volna, hogy valaha lesz még párkapcsolatom, de lett, és közben teherbe estem – mesélte a szõke anyuka, aki azonnal tudta, hogy magzatát nem tarthatja meg. El is döntötte, hogy elveteti a babát, ám a sors közbeszólt.

Az egyik hétvégén nagyon rosszul lettem, bementem a kórházba, ahol kiderült: spontán elvetéltem – mesélte a Borsnak Andi, aki azóta már szakított a nem kívánt baba apjával.

A fiatal édesanyát – bár nem akart Lázárkának kistestvért – nagyon megviselték a történtek. Úgy érzi, még nincs túl a nehéz idõszakon.

A Lázárral való kapcsolatom, a vetélés, az, hogy annyian becsaptak, kihasználtak, ujjal mutogatnak rám, nagyon kikészített.

De muszáj erõsnek lennem, mert itt van nekem Lázárka, aki egyedül rám számíthat – mondta a lelkileg teljesen összetört fiatalasszony. A sztárszakács egykori kedvese szíve mélyén bízik abban, hogy mihamarabb megállapodik a gyerektartásról az édesapával, és végre nyugalomban élhet egyetlen kisfiával.