2024.03.29. - Auguszta

Kálloy Molnár Péter 12 kilót fogyna

Kálloy Molnár Péter 12 kilót fogyna
A színész óriási fogyókúrába kezdett: megváltoztatta a teljes étrendjét, és ráadásul különös gépeket is használ a kitûzött cél eléréséhez.

Kálloy Molnár Péter a Zimmer Feri második részének forgatásán mesélt az internetes sztártévé riporterének arról a két dologról, ami mostanában a munkán kívül a leginkább foglalkoztatja. "Nagyon szeretek aludni, de amikor ébren vagyok, akkor rettenetesen pörgök. Valószínûleg én ilyen rövidtávfutó vagyok, mert nagyon pörgõsek a napjaim, viszont délután imádok aludni!"
"Talán ma pont elõször meg is tudom majd valósítani ezt a nagy délutáni alvást, mert van pár jelenet, amiben nem vagyok benne, és ígéretet kaptam, hogy kapok egy szobácskát, ahol ledõlhetek!" - meséli Kálloy Molnár Péter, aki nem csak a pihenõidõt, hanem a hasát is nagyon szereti.

"Olyan büfébuszunk van, hogy lehetetlen a fogyókúrámat folytatni... Most megnéztem egy 16 évvel ezelõtti filmet amiben voltam, és rájöttem, hogy sürgõsen le kell nyomnom tíz-tizenkét kilót. A fogyókúrámhoz egy nagyon érdekes francia módszert alkalmazok: összeállítanak egy személyre szóló étrendet, és gépekkel való kezelésre kell még eljárni egy héten háromszor." - mondta a színész, akinek nem ez lenne az elsõ emlékezetes fogyis forgatása, hiszen a Kútfejek c. filmben való szerepléséért 14 kilót dobott le magáról.