2024.04.16. - Csongor

Pucér táncosnõ vonaglott Réde polgálmesterének ölében +fotó

Pucér táncosnõ vonaglott Réde polgálmesterének ölében +fotó
Nem mindennapi kalandban volt része Réde független polgármesterének: egy ölében vonagló sztriptíztáncosnõ elõször nyalogatta a fülét, majd a férfi fejére dobta a melltartóját.

Sztriptíztáncosnõvel vetkõzött a Komárom-Esztergom megyei Réde polgármestere, Pölöskei József. Valaki telefonnal rögzítette a pikáns jelenetet és feltette a Youtube videomegosztó portálra. Az eset 2010. augusztus elején történt, amikor a településen a triciklik és a háromkerekû motorok nemzetközi találkozóját tartották.
A fesztivál programjában sztriptízshow is szerepelt, ezen vett részt Pölöskei.

Bár a felvételeket azóta leszedték a világhálóról, a HírTv képsorain jól látszik, hogy a polgármester a színpadon egy széken ül, a táncosnõ a fejére húzza a melltartóját, majd félmeztelenül az ölébe ül és az idõsödõ Pölöskei mellbimbóját izgatja.

Kapott egy bilincset, összekötötték a kezét, leültették a székre, ott bizonyos pózokat mutatott be vele a hölgy, és akkor a végén elkezdte vetkõztetni, nyalogatni, olajjal kenegetni a testét – mesélte egy szemtanú a tévének. A polgármestert tegnap a Borsnak nem sikerült elérnie.

Hadd legyen ez mindenkinek a magánügye. Nem kívánok vele foglalkozni – fogalmazott korábban a televíziónak a települést 1990 óta vezetõ Pölöskei, aki a megyei lapnak azonban már bõbeszédûbb volt.

Évek óta van sztriptíz. A hölgy megbízható személyt keresett, így vettem részt én a produkcióban. Hogy semmi, neki kellemetlen ne történjen. Bárki bármit gondol, nem„olyan” nõ. Civilben tanár – részletezte a kemma.hunak a polgármester, aki szerint egyértelmûen a választási kampány része, hogy a videó felkerült az internetre, és hír lett belõle.