2024.03.29. - Auguszta

Mellbimbót nyalogatott Szabó Zsófi - pikáns fotóval!

Mellbimbót nyalogatott Szabó Zsófi - pikáns fotóval!
Szabó Zsófinak nem kell a szomszédba mennie egy kis vagányságért.

A Jóban Rosszban gyönyörû színésznõje a TV2 Édesnégyes címû adásának forgatásán azt is vállalta, hogy az egyik udvarlója mellbimbóját megnyaldossa.

Az egész egy vicces játékból indult. Különbözõ kártyákat húztunk, és a rajta található feladatokat kellett végrehajtani. Nekem a mellbimbónyalás jutott, így kénytelen voltam megtenni a dolgot Kristófon.
Persze, ha valamelyik fiú húzta volna ugyanezt a cédulát, akkor nem engedtem volna, hogy velem is megtegye – mesélte Zsófi, aki ugyan mindig kapható egy kis mókázásra, de csak bizonyos határokon belül.

Azt is elárulta, hogy néha kiakadt a kegyeiért harcoló fiúk viselkedésén. Kezdetben nagyon élvezte, hogy négy jóképû macsó verseng a szívéért, de idõnként kifejezetten zavarta az, ahogy egymással marakodtak a fiúk. A négy srác ugyanis mindig azt bántotta, akinek éppen randinapja volt.

Néha úgy egymásnak estek, hogy már én éreztem magam kellemetlenül. Az ilyen kakaskodás számomra egyáltalán nem imponáló, sokkal jobban szeretem például, ha humorral próbálnak levenni a lábamról – árulta el a szép, szõke sorozatszínésznõ. /bors/