2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Szexuálisan zaklatta volt testõrét Britney Spears!

Szexuálisan zaklatta volt testõrét Britney Spears!
Britney Spears volt testõre, Fernando Flores állítja: undorító élmény volt, amikor az énekesnõ szexuálisan zaklatta. Három és fél milliárd forintnyi összeget követel.

Britney Spears ugyan tagadja, volt testõre folyamatosan azt bizonygatja, hogy az énekesnõ szexuálisan zaklatta õt.

Fernando Flores hónapokkal ezelõtt perelte be Britney-t, akkor azt mondta, nemcsak õt zaklatta, hanem saját gyermekeit, Sean Prestont és Jayden Jamest is bántalmazta.
Utóbbi vád alól felmentették Spears kisasszonyt, ám a szexuális zaklatás ügye még mindig folyik. Sõt, Flores ügyvédje megállapította, hogy a volt testõrnek okozott lelki sérüléseket mindössze tizenötmillió dollár, azaz csaknem három és fél milliárd forint kártérítés enyhíthetné.

Britney Spears számtalanszor zaklatott és szexuális ajánlatokat tett nekem. Egy alkalommal átlátszó, fehér mini ruhában jelent meg, elém sétált és elejtette az öngyújtóját, majd lehajolt érte és nem is volt rajta bugyi. Gyakorlatilag elém tartotta a nemi szervét.

Sokkolt és undorodtam tõle – mondta vallomásában Flores, aki szerint Britney nadrágszíjjal verte a gyermekeit és szándékosan halakkal tömte õket, pedig tudta, hogy a kicsik allergiásak rá. Állítólag napokig hánytak és rosszul voltak. /bors/