2024.03.29. - Auguszta

Erotikus fotókon pózol Majka

Erotikus fotókon pózol Majka
Pikáns, erotikus képek láttak napvilágot Majkáról, aki a TV2-n futó Édesnégyesben dobta le a ruháit egy nem mindennapi randi kedvéért. Majkát ugyanis egy fotózásra invitálta csábítója, Zoé már az elsõ napon, amitõl meglepõ módon még a nagydumás rappernek is elakadt a szava.

A többi lányról már nem is beszélve, hiszen Zoé rögtön bedobott mindent. Zoénak az erotikus fotózás az egyik hobbija, ezért találta ki nekem ezt a randit. Ez azonban nem egészen az én világom, kicsit feszélyezve is éreztem magam.
Nem is vettem le csak a felsõmet, a farmerom magamon hagytam, hiszen én nem vagyok aktmodell, nem az én dolgom, hogy vetkõzzek.

A fényképezõgép elõtt egyébként is zavarban vagyok. Soha nem volt még erotikus fotózásom, és többet nem is lesz – árulta el a rapper, aki a fotók tanúsága szerint még zavartsága ellenére is igencsak fülledt hangulatot teremtett a fotózáson, hiszen hol a csábítója mellét, hol pedig a popsiját markolászta, miközben forró csókokat váltottak.

Zoé egy nagyon szép lány, akinek tökéletes teste van. Éppen ezért nagy bajban voltam a randinkon, fõleg, hogy ilyen közel kerültünk egymáshoz. A képek pedig egészen jól sikerültek, de azt hiszem, többet senki kedvéért nem fogom ledobni a ruhámat, és félmeztelenül pózolni.- nyilatkozta Majka. /bors/