2024.04.20. - Tivadar

Presser Gábor hatalmasat perecelt

Presser Gábor hatalmasat perecelt
Az elmúlt hetekben túlhajtotta magát Presser Gábor. Fiatalokat megszégyenítõ módon és fáradhatatlanul dolgozik: megszervezte a Magyar Dal Napját, közben a Túl a Maszat-hegyen címû musical felújító próbái is zajlottak, és a Megasztár válogatásairól sem hiányzott. Baleset miatt viszont kihagyta a tehetségkutató elsõ élõ adását a Kossuth-díjas mûvész.

"Az erdõben bicikliztem, amikor az esõtõl felázott avaron megcsúszott a kerékpár, és estem egy hatalmasat, rá a csípõmre. Akkor nem is éreztem nagy fájdalmat, nem is foglalkoztam vele."
"Majd jött a Magyar Dal Napja, sûrûsödtek a programok, elhanyagoltam a dolgot" - mondta Presser Gábor, akinek teljes ágynyugalmat írt elõ az orvosa.

Ismerõsei szeretnék, ha jobban vigyázna magára. Talán nem véletlen, hogy a Megasztár elõtt részesült egy speciális, úgynevezett túlnyomásos oxigénkúrában.

"Semmi egyebet nem kell tennem, mint felhúzni az arcomra egy maszkot az oxigénkamrában. Közben olvasni szoktam, vagy rejtvényt fejteni. A kezelés valósággal kitisztítja az agyat, és feltölt mind szellemileg, mind fizikailag" - nyilatkozta korábban a népszerû zeneszerzõ, elõadómûvész.