2024.04.25. - Márk

Leszbikus orgiává változott Dopeman és Tirpa közös klipjének forgatása

Leszbikus orgiává változott Dopeman és Tirpa közös klipjének forgatása
A statiszta lányok annyi alkoholt fogyasztottak a felvétel alatt, hogy felszakadt bennük minden erkölcsi gát. Dopeman botrányos módját választotta annak, hogy az ország megismerhesse új felfedezettjét, Tirpát. A két rapper egy laza orgiába hajló videoklipet készített az 'Itt van a legjobb' címû közös dalához. – Interneten toboroztuk azokat a vagány lányokat, akik a videoklipben szerepelnek. Nagyjából tizenöten jelentkeztek, fizetést egyiküknek sem tudtunk adni, a gazdasági válságban csak a barter mûködik, de a csajok megelégedtek annyival, hogy az én számlámra piálhattak – kezdte Dopeman.
– Az egész kisfilm egy életérzést próbál átadni. Olyannyira sikeresen adták át a lányok, hogy most épp azon dolgozunk vért izzadva, miként vágjuk meg úgy a nyersanyagot, hogy a zenetévék is le tudják adni.

A videónak az volt a koncepciója, hogy a lejönnek a nõk a klubba, s jól érzik magukat . A csajok már délelõtt bepiáltak, estére pedig már teljes káosz alakult ki a forgatás helyszínéül szolgáló pókerklubban. A lányok megfeledkeztek mindenrõl, elõtört belõlük az elfojtott, titkos énjük, így egy önfeledt leszbiparádét varázsoltak elénk. Mi családos apák tisztes távolból figyeltük az eseményeket – magyarázta Dopeman, aki borítékolja, hogy hamarosan hatalmas port kavar videójuk.

– Abban biztos vagyok, hogy ha ez a videó elkészül, kikerül a világhálóra, és tévécsatornák is leadják. Országosan ismert lesz Tirpa. Évek óta nem találkoztam ilyen tehetséges raperrel, megérdemli a hírnevet.