2024.03.29. - Auguszta

Dundika szõkére festi a haját?

Dundika szõkére festi a haját?
Úgy tûnik, hogy a Playmate és férje nyolc év után most végleg elválnak. Dundika szerint egy közös gyermek minden problémát megoldhatott volna!

"A hajam akkor lett barna, amikor kitaláltuk a férjemmel azt, hogy gyermeket szeretnénk. Ezek szerint rám is igaz az, hogy az ember akkor változtat hajszínt, amikor az életében valamit meg szeretne változtatni, úgyhogy lehet, hogy most megint elkezdek majd szõkülni!" - meséli Dundika, aki mostanában az állítólagos válása miatt szerepel az újságok címlapján.
"Sajnos azt kell mondjam, hogy nyolc év után elválnak az útjaink Lacival. A szakítás egy két hetes történet, tehát elég friss számomra is, de valami elfáradt a mi kapcsolatunkban, és megsínylette azt, hogy én már négy hónapja itt vagyok Budapesten, Õ pedig Pécsen él!" - mondta el a gyönyörû Playmate, aki szerint egyértelmûen a távkapcsolat okozta a szakítást.

Dundika és férje egyébként korábban két és fél évig sikertelenül próbálkoztak a gyermekvállalással, de sajnos nem jött össze a dolog. "Én azt mondom, hogyha az a gyerek megszületett volna, akkor teljesen másképp alakul a mi kapcsolatunk. Nagyon sokan mondták, hogy amikor belekezdtünk a gyerek projektbe, akkor nagyon görcsösen akartam, de a vége felé már megbeszéltük, hogy hagyjuk a baba témát, és mindenki koncentráljon inkább a munkájára!" - mondta Dundika, aki határozottan állítja, hogy jelenleg nincsen más férfi az életében, és valószínûleg jó ideig még nem is lesz.