2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gesztesi teljesen belehabarodott új szerelmébe

Gesztesi teljesen belehabarodott új szerelmébe
Gesztesi Károly a felfedte barátnõje kilétét. Szívét a József Attila Színház társulatának tagja, a huszonhét éves Molnár Gyöngyi ejtette rabul. Régóta ismerik egymást, jó ideig egy színházban játszottak. Eleinte csak barátok voltak, aztán egy vidéki vendégszereplés alkalmával alakult át a barátság szerelemmé.

"Gyöngyi kivételes lány, nemcsak a küllemével fogott meg, hanem az életszeretetével. Hihetetlenül vagány csaj, igazi energiabomba. Örülök, ha úgy látják rajtam, hogy megfiatalodtam, mert én is így látom: a boldogságtól teljesen kivirul az ember."
Állítja Gesztesi Károly, aki a Nobu étterem megnyitójára nem kedvesét, hanem volt élettársát, Nikit vitte magával.

"Korábban soha nem jött velem egyetlen partira sem, akkoriban sem, amikor még együtt voltunk. Ám mivel nagy rajongója Robert De Nirónak, nem láttam semmi akadályát annak, hogy velem tartson. Nem gyõzöm hangsúlyozni és ismételni, hogy õ már a múlt, ettõl függetlenül nagyon jó barátok maradtunk. Egyelõre egy házban lakunk, mivel azt a lakást, amelyben a gyerekekkel éltek, eladtuk. Nem jöttünk újra össze, hiszen én minden válásommal úgy voltam, hogy ha meghoztam a végleges döntést, akkor már nem visszakoztam."

A színész nem titkolja, ismét építkezik, s ha az új ház felépül, Nikiék költöznek majd oda. Õ pedig bízik abban, hogy hamarosan mással is megoszthatja az otthonát.