2024.04.20. - Tivadar

Friderikusz Sándor mennybe vitte a TV2-t

Friderikusz Sándor mennybe vitte a TV2-t
Friderikusz Sándor javaslata, miszerint más idõpontba kerüljön a két tehetségkutató egyike, célba ért. A Megasztárt ezentúl péntek este követhetik figyelemmel a nézõk, bár a változást a Mega-ítész nem saját sikerként könyveli el.

"Vitathatatlanul ez a TV2 gyõzelme, én legfeljebb közbenjártam. Biztos vagyok abban, hogy a nézõk szemében most mennybe megy a TV2, mert ettõl a héttõl már zavartalanul nézhetik mind a Megasztárt, mind az X-Faktort. Az, hogy a TV2 engedett, az erõt és a gyõzelmet mutatja a vakhit és a diadalittasság felett" - nyilatkozta Friderikusz Sándor.
Újabb ötlet: Legyen egy óriási show?

Friderikusz Sándor a napokban egy forradalmi ötlettel állt elõ: szerinte az RTL Klub és a TV2 tehetségkutatójának egy közös Gigasztárban kellene egyesülnie.

"Ez egy nagyon jó ötlet, nem teljesen az enyém, inkább a nézõké. A tehetségkutatók elsõ öt helyezettjei összemérhetnék egy úgynevezett Gigasztárban az erejüket, amit mindkét adó sugározna" - írta az egyik bulvár napilap. "Ez egy hihetetlenül szép, a két csatorna békéjét jelképezõ folyamat lehetne" - vetette fel Friderikusz Sándor, ötletét azonban az RTL programigazgatója, Kolosi Péter egyenesen abszurdnak titulálta.