2024.04.18. - Andrea, Ilma

Elbocsátják a pucér BKV dolgozót

Elbocsátják a pucér BKV dolgozót
Bárki is tette fel a képeket, a perverz hirdetésnek súlyos következményei vannak. A jelek szerint meneszti a BKV azt az ellenõrét, akirõl extrém szexhirdetés jelent meg az interneten.

A fiatalember állítja: visszaéltek a fényképeivel, amelyeket saját maga szórakoztatására csinált. Ez a pucér önreklám jelent meg a világhálón. A fiatalember állítja: valaki ki akart vele szúrni. A közlekedési vállalat az egyik bulvárlap érdeklõdésére konkrétan nem erõsítette meg, hogy kirúgják az ifjú jegyvizsgálót.
„A BKV Zrt. természetesen nem szól bele munkavállalói magánéletébe, és nem is ellenõrzi azt, de V. T. a hirdetéssel kollégáit, a jegyellenõröket, illetve a munkaadóját is negatív színben tüntette fel. A munkavállaló személyiségi jogainak védelmében nem áll módunkban a további kérdésekre válaszolni" – írták.

Így hiába szerettük volna azt megtudni, hogy az illetõ jó munkaerõ volt-e. Tíz napja bányászta elõ az internet bugyraiból az egyik erre specializálódott honlap azt a hirdetést, amelyben egy fiatalember aktképei mellett az alábbi mondattal indult a szöveg: „Ha szeretnéd, hogy egy igazi BKV-ellenõr kényeztessen, hívj bátran!" A továbbiakban megtudhatta az olvasó, hogy a hirdetõ idõs hölgyekkel, urakkal, állatokkal is vállal szexuális együttléteket zuglói lakásán, és más perverziókban is benne lenne. A hirdetésben igény szerint eredeti BKV-ellenõri egyenruhájába is beöltözik ehhez. Szokatlan módon még a mobilszáma is szerepelt a hirdetésben. Feltöltött aktképei egyikén mindössze egy BKV-karszalagot viselt.

A hirdetést nem sokáig lehetett elérni, gyorsan eltávolították a szolgáltatás üzemeltetõi. V. T. állítja, hogy a képeket nem õ tette ki a világhálóra: valaki, talán egy ismerõse próbálta lehetetlen helyzetbe hozni. A fiatalember közölte: a képeket magának csinálta, és nem a nyilvánosságnak szánta. Egyébként nem kívánt nyilatkozni, csak annyit mondott: feljelentést tett az ügyben.