2024.03.29. - Auguszta

Megszülettek Céline Dion ikrei

Megszülettek Céline Dion ikrei
Megszülettek Céline Dion ikrei: a világhírû kanadai énekesnõ életet adott két kisfiúnak a floridai St. Mary kórházban.

Az egyik kisfiú 2550, a másik 2380 grammos súllyal jött világra, és mindketten jól vannak. Mivel a kiíráshoz képest egy hónappal korábban érkeztek, néhány napot azért inkubátorban töltenek el. A szülõk még nem döntötték el, hogy milyen nevet adnak a gyerekeknek. A 42 éves énekesnõt már hétfõn befektették orvosai a kórházba, hogy megakadályozzák a koraszülést.
"Céline, férje, René Angelil és fiúk, René-Charles a hetedik mennyországban érzi magát" - közölte az énekesnõ szóvivõje a People magazinnak adott nyilatkozatában.

Céline Dion már régóta szeretett volna kistestvért fiának, a most 9 éves René-Charlesnak. Lombikprogramban vett részt, és csak a hatodik kísérlet sikerült. René-Charles is lombikbébi. Ennek az az oka, hogy Dion férje, René Angelil 11 évvel ezelõtt daganatos betegség miatt kemoterápiás és sugárkezelésen esett át. A késõbbeni gyermekáldás érdekében a férj spermáját lefagyasztották a kezelés elõtt.

Az ötszörös Grammy-díjas Céline Dion a világ egyik legsikeresebb énekesnõje, albumok tízmillióit adta el. 2008-ban a nyolc év óta elsõ világkörüli turnéjának bevételei 325 millió dollárt tettek ki. A sztár 2003-tól 2007 decemberéig tartó fellépéssorozatán a Las Vegas-i Caesar,s Palace-ban 385 millió dollárra tett szert. A tervek szerint 2011 márciusától újabb három éven keresztül lép fel a Caesar,s Palace-ban.