2024.03.29. - Auguszta

Táncosnõvel enyelgett a házas kapus

Táncosnõvel enyelgett a házas kapus
Vladimir Stojkoviæra rájár a rúd. A belgrádi Partizan, és a szerb labdarúgó-válogatott kapusáról ugyanis elõásott az egy internetes portál egy olyan, évekkel ezelõtt készült fotót, melyen letolt nadrágban, egy sztriptíztáncosnõ elõtt enyeleg.

Vladimir Stojkoviæ kihúzta a gyufát. A szerb labdarúgó-válogatott kapusa, akit nemrégiben, Genovában megtámadtak a Crvena Zvezda szurkolói, mert a nagy ellenség, a Partizan csapatában játszik, most újfent a figyelem középpontjába került.
A hétvégi, Partizan-Crvena Zvezda derbin egy „Bocsássátok meg a csúnya múltamat” feliratú pólóban lépett pályára Stojkoviæ, mellyel feltette az i-re a pontot.

Az Alo nevû, belgrádi internetes portál ugyanis – ha eddig jegelte – most címlapon jelentetett meg egy fotót, melyen Stojkoviæ letolt nadrágban van, ráadásul egy félmeztelen sztriptíztáncosnõ elõtt „bolondozik”.

- A fotó évekkel ezelõtt készült, de persze, nagyon is emlékszem arra az idõszakra, Vladimir rendszeres vendég volt a klubban – nyilatkozta a Blanka Blek Rouz névre hallgató (képen látható) sztriptíztáncosnõ.