2024.04.20. - Tivadar

Menekült Gyõzike a rendõrök elõl!

Menekült Gyõzike a rendõrök elõl!
Segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják a balesetet okozó Gáspár Gyõzõt, aki tagadja a cserbenhagyást, állítása szerint alig tört össze a kocsi, és a kárt is kifizette. Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet okozott szerdán délben, az Andrássy úton Gáspár Gyõzõ. Az egykori showman a karambol után elhagyta a helyszínt.

A celeb a baleset után nem szállt ki a kocsijából, hanem sietve elhagyta a helyszínt, pedig az összetört autóban legalább egy személy megsérült. Gyõzikét két utcára a baleset helyszínétõl igazoltatták a járõrök, majd bevitték a rendõrségre.
A BRFK szóvivõje, Sass Oszkár megerõsítette, hogy az Andrássy úton, történt egy közlekedési baleset, amelyben egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett. Az egyik jármû vezetõje - akit néhány utcával arrébb igazoltattak a kollégák - azonnal elhagyta a helyszínt. A 36 éves férfit, mint a baleset okozóját, a BRFK Közlekedésrendészeti Fõosztályára kísérték, ahol segítségnyújtás elmulasztása miatt meggyanúsították.

Vért vettek az egykori tévésztártól. Arról egyelõre nincs hír, hogy a mintában volt-e drog vagy alkohol. Gyõzike megerõsítette, hogy a baleset megtörtént, de a cserbenhagyást tagadja.

"Mindenkivel megtörténik az ilyen, nem értem, miért hívogatnak ezzel" - reagált Gyõzike. "Nem is hagytam cserben a lányt, ki mondott ilyet?" "Nem hagytam senkit cserben, találkozom a lánnyal, de nem a sajtó nyilvánossága elõtt. Alig tört össze a kocsi, kifizetem a kárukat, nem történt semmi komoly. Különben is külföldön vagyok, nagyon messze" - mondta Gáspár Gyõzõ, majd letette a telefont.