2024.04.25. - Márk

Anyja szerint Michael Jackson plasztika-függõ volt

Anyja szerint Michael Jackson plasztika-függõ volt
Michael Jackson édesanyja szerint fia rabja lett a plasztikai sebészetnek. Katherine Jackson errõl Oprah Winfrey mûsorában beszélt, amelyben a elhunyt világsztár három gyermeke, a 13 éves Prince, a 12 éves Paris és a 8 éves Blanket is megjelent. A gyerekekkel való beszélgetést elõzõleg a Jackson család kertjében vették fel rokonaik körében.

Katherine Jackson elmesélte, hogy az énekes kamaszként csúnyának tartotta magát, ezért késõbb "egy napon úgy döntött, hogy megcsináltatja az orrát".
Ám az ismételt plasztikáktól olyan kicsi lett az orra, hogy egyszer csak úgy nézett ki, "mint egy fogpiszkáló" - emlékezett.

A mûsorban felidézte: nemcsak fiát próbálta lebeszélni, hanem Jackson sebészét is megkereste, és egy ízben még arra is megkérte, ha fia valaha ismét meg akarná mûttetni az orrát, tegyen úgy mintha elvégezné a beavatkozást.

A popsztár tavaly júniusban hunyt el egy erõs mûtéti altatószer túladagolása miatt, amit kezelõorvosa álmatlansága kezelésére alkalmazott.

Gyermekei jó apaként emlékeztek rá, és elmondták, milyen nehezen viselik a hiányát. "Normális apa volt, és eltekintve attól, ki volt, õ volt a legjobb apa a világon" - jelentette ki Paris. Elmesélte, milyen jól fõzött, és szerette volna úgy felnevelni õket, hogy ne nagyon tudják, ki is õ valójában, "de ez nem ment túl fényesen".

A két idõsebb testvér arról is beszámolt, hogy jól megy nekik az iskola. Nagymamájuk hozzátette, hogy szeretne nyugodt és a lehetõségekhez képest normális gyermekkort biztosítani számukra. Blanket, aki eddig magántanuló volt - mert mint nagymamája megjegyezte, nagyon szégyellõs -, jövõre már szintén iskolába akar járni.

A szívesen megszólaló Paris elárulta, hogy színésznõnek készül. Prince pedig a videojátékokat és a sportot említette kedvenc idõtöltésének. Mint mondta: belõle filmrendezõ és producer lesz, ha felnõ.

Jackson apja is feltûnt Oprah show-jában egy rövid interjú erejéig, amelyben tagadta, hogy szándékában állt volna elválni feleségétõl. Joe Jackson egy tavalyi nyilatkozatában feleségét hibáztatta fiuk haláláért.