2024.04.19. - Emma

Winona Ryder utálja a melltartót

Winona Ryder utálja a melltartót
Winona Ryder, az Észvesztõ sztárja nem szereti a melltartókat, így amikor hazaér, az elsõ dolga azonnal megszabadulni ettõl a fehérnemûtõl. A 39 éves színésznõ ugyanakkor bevallotta, hogy élete legnagyobb divat-baklövése volt, hogy a Nyakunkon az élet címû filmben nem volt hajlandó felvenni a gyûlölt ruhadarabot a csipkeruha alá.

"Hatalmas hibát követtem el, hogy nem vettem fel a melltartót. Amikor felpróbáltam, nem mozdultam meg."
Fiatalon mindig nagyon fájt a hátam a melltartótól. Ezért az elsõ dolgom azonnal levenni, amikor hazaérek, de ekkor nem gondoltam bele, hogy fogok kinézni a filmen, mozgás közben."

Winona utálja a melltartókat, amikor azonban az Ártatlanság kora címû filmet forgatta, kifejezetten örült annak, hogy fûzõt kellett viselnie, mert úgy érezte, ez segített neki igazán belemélyednie a szerepébe - "A fûzõk hatalmas segítséget jelentenek az alakításban, hiszen egy elnyomott embert játszol, és így érzed is a fájdalmat. A derekamnak 48 centiméteresnek kellett lennie, és ezt minden nap meg is mérték. Nagyon fájt, de minden nap megszorították rajtam, amíg 48 centi nem lett az eredmény. De ha újra kellene csinálnom, akkor is így tenném, mert ez segített eljátszani a szerepet."