2024.04.19. - Emma

Ötezerszer csalták meg egymást - kizárólag a munkájuk közben

Ötezerszer csalták meg egymást - kizárólag a munkájuk közben
Ketten együtt több mint 5000-szer csalta meg egymást egy amerikai pár, akik 'bér-szexterapeutaként' dolgoznak lassan 20 éve. Bár Sarah és Geoff munkája nagyban hasonlít a legõsibb mesterségre, õk munkájukat inkább az orvoséhoz hasonlítják.

Merevedési zavarral küzdõ férfiakon, frigid nõkön és párkapcsolati problémákkal szembekerült párokon segítenek oly módon, hogy a gyakorlatban is megmutatják, hogyan okozhatnak párjuknak és maguknak a legtöbb örömöt.
Õk maguk az egyetem pszichológiai karán jöttek össze, szerelem volt elsõ látásra, és az egymás iránti fizikai vágy sem hunyt ki azóta. Már csak azt nem tudni, hogy a napi 6 páciens után még hogy van kedvük egymáshoz is. Egy „vizitért" 30-60 ezer forintnyi összeget kérnek el, a tarifa attól függ, mennyire mélyen kell elmerülniük a tananyagban...

Sarah eddig 3323 férfival létesített testi kapcsolatot „terápiás okból", közülük 52 még sosem volt nõvel. Geoff ezzel szemben csak 2162 nõvel csalta meg, és 49 lánynak vette el a szüzességét.

- Sokan úgy beszélnek rólunk, mintha prostik lennénk, ez nem igaz, mert olyan embereken segítünk, akiknek az életüket teszik tönkre szexuális problémáik – védte meg mesterségüket Sarah az ABC adásában. – Sok pácienst a pszichiáterük irányít hozzánk. Óvszert minden esetben használunk, rendszeresen ellenõriztetjük magunkat, és a páciensek is csak orvosi igazolással jelentkezhetnek.

A kettõjük közti bizsergést úgy sikerül fenntartanunk, hogy sose viszik haza a munkahelyi gondokat, azaz sosem beszélünk egymásnak alkalmi partnereinkrõl. Szinte hihetetlen, mennyi tinédzser retteg az elsõ szexuális aktustól, az idõsebbek pedig a csökkenõ nemi vágy miatt keresnek fel bennünket, de mentettünk már meg halódó házasságokat is.