2024.03.29. - Auguszta

Friderikusz Sándor kezelteti Szíj Melindát

Friderikusz Sándor kezelteti Szíj Melindát
Orvosi segítségre van szüksége Szíj Melindának! – állítja Friderikusz Sándor, a Megasztár zsûritagja, aki pszichoanalízisre vinné az énekesnõt, mert szerinte Melindának szemmel látható problémái vannak önmagával, s ezen csak szakember tud segíteni.

A Megasztár 5. szériájának kétgyermekes énekesnõje a verseny alatt többször kikelt és kifordult már magából, ám a legutóbbi mûsorban, péntek este feltette az i-re a pontot, olyannyira, hogy Friderikusz úgy döntött: ehhez már szakember kell.
A zsûritag orvoshoz vinné Melindát, hogy az megismerje és elemezze a gyõri származású versenyzõ lelki betegségeit és zavarait, majd kezelje is õt!

- Melinda! Hétfõn találkozunk, elviszem magát egy pszichoanalízisre! - mondta Friderikusz az énekesnõnek péntek este, amikor Melinda az eredménhirdetésnél elnézést kért a zsûritõl azért, mert õk a leggyengébb láncszemnek tartották, a szavazók viszont elsõként juttatták tovább.

- Ez a játékszabály! Ha az a szabály, hogy a közönség dönt, ki jusson tovább, akkor mindegy, hogy mi mit gondolunk - vallja Friderikusz. Melindáról már a mûsor elején kiderült: a kritikát nem viseli jól, kiborul tõle, kisebbségi komplexussal küszködik, labilis idegállapota miatt erõs hangulatingadozásai vannak, amit mi sem bizonyít jobban, mint amikor október közepén egy internetes közösségi portálon könyörgött a rajongóknak, hogy ne juttassák tovább, mert haza akar menni, pár nappal késõbb azonban, mintha mi sem történt volna, több fórumon azt nyilatkozta, hogy nyerni akar.