2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Hányavetiség a rémálmom - Csonka András

Hányavetiség a rémálmom - Csonka András
A színész-mûsorvezetõt gyakran idegesítik fel olyan szakmabeliek, akik azt gondolják magukról, hogy mindent megtehetnek.

"Gyermekkoromban természetes, hogy Picinek és Bandikának hívtak, de számomra is megdöbbentõ, hogy a baráti körömben is vannak olyanok, akik még mindig Bandikáznak. Valahogy nem múlik az idõ... pedig kicsit kacagtatónak érzem ezt a dolgot, de nincs ezzel baj, mert a becézgetés legalább a lelkemben tovább hagyja élni azt az emléket, amelyet ez a szép idõszak jelentett számomra." - mesélte Csonka Pici.
Csonka Andrásra egyébként nem csak a beceneveiben jellemzõ a vicces és bohókás hangulat. "Soha nem szoktam csúnyán odaszólni senkinek, mert úgy gondolom, hogy az én rossz hangulatom az én dolgom, amit majd magamban lerendezek. Tõlem nyilván elvárják az emberek, hogy pozitív legyek és szeretek is az lenni, de azért persze nekem sem sikerül mindig... mert kinek igen?!" - adta hírül az RTL Klub mûsorvezetõje, akit elmondása szerint csak egyetlen dolog tud felidegesíteni.

"Engem a hányavetiség nagyon idegesít. Vannak például a szakmában olyan kollégák, akik úgy gondolják, hogy mindent megtehetnek. Ezek az emberek például visszaélnek egy negyven fõs stáb idejével azzal, hogy késik, aztán pedig amikor megérkezik, akkor minden bocsánatkérés nélkül ül be abba a bizonyos székbe..." - mondta Csonka András, akit a stílustalanság és a kivagyiság idegesíti a legjobban.

Mindenki Picije egyébként hamarosan apa szerepben is feltûnik majd, bár egyenlõre még nem egy saját csöppség édesapjaként. "A Neoton musicalban játszom apukát, de ott azért nem tüsi hajjal mûködök, hanem el vagyok maszkírozva, hogy egy nagyon komoly, átfésült kopaszodó hajú szigorú pasit alakíthassak. Azt gondolom, hogy a kor meghozza azokat a lehetõségeket is, amelyek egy új fajta Csonka Andrást hoznak majd meg!" - mondta a mûsorvezetõ.