2024.03.29. - Auguszta

Geszti Péter Keresztes Ildikót hibáztatja

Geszti Péter Keresztes Ildikót hibáztatja
A dalszövegíró szerint mentortársa döntésképtelensége miatt kellett távoznia a legjobb nõi énekesnek.

A tehetségkutató szombat esti döntõjében ismét a nézõi szavazatok eredményét tartalmazó boríték kapta a fõszerepet, miután a mentorok nem tudtak egyöntetûen választani a két párbajozó közül. A nézõi szavazatok alapján Király L. Norbi csatlakozhatott a biztos továbbjutóhoz, Nikolashoz, a bent maradt egyetlen nõi énekesnek, Janicsák Vecának és Vastag Csabának pedig a párbaj jelentette az utolsó lehetõséget, hogy megmutassa, méltó az X-Faktor 2010 címre.
Geszti Péter és Malek Miklós Vecára, Nagy Feró és Keresztes Ildikó Csabára voksolt. Így a nézõk döntöttek: a hölgyrajongók kedvencét juttatták a fináléba. Geszti még órákkal a mûsor után is háborgott az RTL Klub folyosóján, szerinte Keresztes Ildikó gyáva volt, ugyanis nem szabadott volna a nézõkre bíznia a döntést, és mentortársát okolja, amiért Vecának távoznia kellett a tehetségkutatóból.

A csalódott zsûritag véleményével értett egyet a közönség is, akik füttykoncerttel adtak hangot elégedetlenségüknek a stúdióban. Vastag Csabát egyébként szintén megviselték a történtek, könnyekkel és kisebb káromkodások közepette búcsúztatta az egyetlen nõi énekest. Keresztes a lapnak elárulta, mind a két veresenyzõt borzasztó nagy tehetség tartja, ezért nem akart õ ítéletet mondani felettük. Nyugodtan szeretett volna aludni éjszaka, így a nézõkre hárította a felelõsséget.

A két mentor azért volt valami, amiben egyetértett: mindketten Király L. Norbit küldték volna párbajozni. Sõt, az egyetlen nõi zsûritag továbbment, és kijelentette: szerinte Nikolasznak kellene megnyernie az X-Faktort.

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám