2024.04.25. - Márk

Nyugalmat szeretnék karácsonyra!

Nyugalmat szeretnék karácsonyra!
Kiderült, hogy a Gáspár család még egyetlen ajándékot sem vásárolt senkinek idén, mindent az utolsó pillanatban rendeznek majd le.

Azt hihetnénk, hogy a salgótarjáni tévés család már jó elõre megvásárolt minden ajándékot és dekorációs elemet, hogy óriási roma karácsonyt csaphassanak, de ez nem így van. "Van egy rossz hírem, mert mi sajnos mindenben utolsó pillanatosak vagyunk, úgyhogy még senkinek sem vettünk semmit!" - nevet fel Gáspár Bea, aki azért a karácsonyi bevásárló listát már összeállította.
"Igények azok vannak. Virágnak elsõsorban játékot vagy kreatív dolgokat kell vennünk, Evelinnek pedig olyan technikai kütyük kellenek, amiket a telefonjához vagy a laptopjához tud csatlakoztatni." - adta hírül Gáspárné, aki egyedül férjével van nagy gondban az ajándékozást tekintve.

"A Gyõzõnek nagyon nehéz ajándékot venni... hiába veszek neki ruhát, mert azt úgysem hordja. A régi telefonjához ragaszkodik, de az olyan kis hülyeségeknek nagyon tud örülni, mint egy sál, egy sapka, vagy egy jópofa zokni és alsógatya. Neki egyébként nemsokára jön még egy ünnep, mert január ötödikén lesz a szülinapja, és addigra teljesen kifogyok majd az ötletekbõl..." - mondta el Bea asszony.

"Karácsonyra sok-sok nyugalmat és szeretetet kérek, de most nem a rajongókra gondolok..." - teszi hozzá a kamera elé futó Gyõzike, aki mostanában újra felpörgetett életet él. Gáspár Gyõzõnek régi kenyéradója, az RTL Klub adott újra munkát a cég egyik tematikus csatornájánál, a Cool Tv-nél. "Meg kell szokni a mûsorvezetõséget, de mindenesetre eddig nagyon tetszik a feladat..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelõkkel Gyõzõ, aki a Cool-on a Való Világról beszélget a játékosok ismerõseivel, hozzátartozóival. Az is kiderült, hogy Gyõzi a versenyzõk közül Szandikának, Bea pedig Alekosznak szurkol, az pedig már csak jövõre fog kiderülni, hogy melyikük kedvence lesz majd a befutó.