2024.03.29. - Auguszta

100 milliós szerzõdés az X-Factorért

100 milliós szerzõdés az X-Factorért
Simon Cowell, a világszerte nagy sikerrel menõ X-Faktor életre hívója 100 millió fontos szerzõdést kötött az angol ITV-vel, így az X-faktor és a Britain's Got Talent tehetségkutató mûsora 2013-ig mûsoron marad.

A zenei producer Simon Cowell, további 20 millió fontos fizetést akar magának kiharcolni a következõ három évre - adta hírül az egyik online magazin. Az 50 éves mentor annak ellenére vállalta, hogy mindkét - 20 millió tévénézõt képernyõ elé csábító - brit szórakoztató mûsorban zsûrizik, hogy korábban felvetõdött, az amerikai X-Faktor miatt valamelyik hazai showból kiszáll.
„Örülök, hogy sikerült megállapodnunk az ITV-vel... Mindent megteszek, hogy mindkét mûsor évrõl évre továbbra is nagyot üssön" - mondta az X-faktor mentora.

A megállapodás értelmében Cowell nem csinálja végig a Britain's Got Talent válogatását, csak a döntõk során kapcsolódik be a mûsorba. Az X-Faktor mentora azt is szeretné elérni, hogy egyik produkció se menjen még karácsonykor vagy az újévben, mert akkor szokásához híven Barbadoson szeretne már pihenni.