2024.04.24. - György

Nõk, akik nem vetkõznek a Playboynak (2/1. rész)

Nõk, akik nem vetkõznek a Playboynak (2/1. rész)
Jessica Alba, Jennifer Aniston és Sarah Michelle Gellar azért utasította vissza Hugh Hefnert, mert továbbra is jó kislány akar maradni. A húsz legdögösebb világsztár, akik még nem akarnak, vagy már nem tudnak vetkõzni.

Britney Spears

A 2000-es évek elején az összes tini odaadta volna a fél karját, hogy olyan lehessen, mint Britney Spears. A popénekesnõ akkor még az önmegtartóztató, szûzies kislány képével õrjítette meg a lányokat és a srácokat.
Így nem csoda, hogy két millió dollárt ajánlottak neki egy Playboy-fotózásért, õ azonban visszautasította a nagylelkû felkérést. Késõbb, amikor már botrányt botrányra halmozott, õ maga verte Hugh Hefner villájának ajtaját, hiába. Az erotikus magazin tulajdonosa egyszerû nemmel rázta le az alkohol- és drogfüggõ Britneyt, akinek melle mintha megfonnyadt volna, fenekének pedig hol hatalmas, hol lapos átváltozásain csámcsogott a bulvársajtó. „Nem akarunk éppen annyit retusálni” – ironizált Hugh Hefner.

Jessica Alba

A maximum, amit megengedett magának: egy topless fotó, amelyen egyik kezét jobb mellére szorítja. Jessica különben is mereven ragaszkodott ahhoz, hogy jó kislánynak lássa a világ. Most, hogy anyává vált, egyre kevesebb esélye marad, hogy igen választ is adhasson a Playboy-felkérésre, melyet korábban egyszer már explicite visszautasított.

Katy Perry

Túlságosan szeret incselkedni rajongóival ahhoz, hogy meztelen fotókkal lõjje le a poént és a látnivalókat. Ráadásul túl fiatal és szexy egy gyors Playboy-menetre, és ezzel õ maga is tisztában van. Egyelõre úgy néz ki, túlságosan el van foglalva azzal, hogy megõrizze becsületét a szerencsejáték-szenvedélye miatt.

Ashley Greene

Azért utasíthatta vissza a nem csak férfiak által elõszeretettel nyálazott magazin felkérését, mert rajongói táborát inkább fiatalok teszik ki, õ pedig példakép akar lenni, illetve maradni. Talán ha a rajongók nagykorúak lesznek...

Christina Aguilera

Számtalan alkalommal mondott nemet, pedig néhány meztelen fotó a Playboy-ban még tüzesebbé tehetné azt a merész és szemtelen oldalát, amit a Dirty címû számban mutatott.

Lindsay Lohan

Összesen 700 ezer dollárt dobott ki az ablakon, amikor elutasította, hogy a Playboy-ban villantson cicit, pedig egy évvel késõbb már elõszeretettel mutatott meg mindent kevésbé ismert magazinok felkérésére.

Heidi Klum

A szupermodellt az egész világ láthatta meztelenül. A Playboy szerkesztõi mégis hoppon maradtak, mert nem akarták teljesíteni Heidi kéréseit. A modell fehér-fekete, egész alakos képeket szeretett volna, és hogy a fotós feltétlenül nõ legyen. Mivel a magazin nem állt kötélnek, a felajánlott egymillió dollár a Playboy számláján maradt.