2024.04.19. - Emma

Nem érti népszerûségének okát Olivér

Nem érti népszerûségének okát Olivér
A szájhõs villahõs nem gondolta volna, hogy ennyire népszerû lesz majd a Való Világ miatt, jelenlegi legnagyobb gondja pedig az, hogy a sok felkérés miatt alig tud a kedvesével lenni.

VV Olivér kiesése óta egy percre sem tudott megállni. Folyamatosan televíziók, újságok, rádiók munkatársainak nyilatkozik, rendezvényekre jár és különféle kötelezettségeknek tesz eleget, csak pont azokkal nem tud foglalkozni, akik számára a legfontosabbak. "Otthon minden rendben van, próbáljuk összekanalazni az életünket."
"Az a gáz, hogy nem tudunk együtt lenni normálisan Enikõvel és nekem mindennél Õ a legfontosabb. Nagyon nem mûködnek a dolgok, mert nincs egymásra idõnk!" - meséli Olivér, aki mindenképp el szeretné majd jegyezni a szerelmét, ha egy olyan szabad hetet tud csinálni magának, amikor sehol sem kell megjelennie.

"Próbálok minél többet vele lenni, de képtelenség. Most is hiába vagyunk egy helyen, nem vagyunk együtt, dehát ez természetes, mert még friss a dolog." - mondta el az internetes sztártévé riporterének az ex-villalakó, aki nem érti, hogy miért ennyire népszerû. "Nekem fogalmam sem volt arról, hogy ennyien szeretnek. Nem gondoltam volna, hogy forgalmi dugó keletkezik, ha átmegyek egy zebrán... nem tudom, hogy miért van ez?! 80 napot voltam egy televízió mûsorban, de nem voltam mûsorvezetõ, nem voltam színész és nem csináltam semmit, amivel én ezt kiérdemeltem volna. Nagyon jól esik, de nem tudom hová tenni!" - mondta el VV Olivér, aki azt sem érti, hogy a családtagjai miért néznek fel rá most jobban mint az RTL Klub játéka elõtt.