2024.04.20. - Tivadar

Vége Verebes Istvánnak

Vége Verebes Istvánnak
A Kabaré24 vezetõje még az évad végéig marad, de utána lemond posztjáról. Verebes szerint a fenntartóik azt sem tudják, hogy mennyibe kerül egy százas szög.

Verebes Istvánnal az általa vezetett Kabaré24-ben, a Mikroszkóp Színház utódjában adott interjút a Tabu Tv riporterének. "A feleségem nem színész, hanem üzletasszony.

Van egy 33 éves fiam, aki filmrendezõ, van egy 31 éves lányom, aki színésznõ és van egy 14 éves fiam, aki nyolcadik osztályos tanuló.
Egy nagyon unalmas polgári életet élek: szabadidõmben többnyire kávéházakban ülök, könyvet olvasok, újságot olvasok, otthon zenét hallgatok, internetet böngészek és kutyát sétáltatok." - mesélte a mûvész.

"Nem tudom, hogy a gyerekeim büszkék-e rám, de én nagyon büszke vagyok rájuk és ez szerintem fontosabb. Látja, ezt mondjuk nem vétettem el! Mind a három gyerekem becsületes és õszinte ember, erre vagyok talán a legbüszkébb..." - mondja Verebes.

A férfi ha tehetné, akkor rengeteg mindent megváltoztatna az életében, ugyanis állítása szerint rengeteg dolgot elrontott. "A színházigazgatásban jó, ha az ember ötvenet betalál a százból, a kérdés csupán az, hogy belátja-e valaki, hogy Õ hibázott?! Itt is sokmindent elszúrtam. Jó szándékból, szorgalmasan, de elszúrtam..." - vallja be Verebes István, aki ezek után nem csoda, hogy hamarosan távozik a Kabaré24 élérõl.

"Nem szoktam a döntéseimen változtatni túlzottan, ezért július 31-ig kitöltöm az évadot, aztán pedig egy új vezetõ jön ide helyettem. A mi jelenlegi fenntartóink nagyon jóindulatú emberek, de fogalmuk sincs arról, hogy egy színház miképp mûködik... Döntéseket és rendelkezéseket hoznak, de azt sem tudják, hogy mennyibe kerül egy százas szög!" - zárja le a felmondásáról szóló nyilatkozatát Verebes.