2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gigi meglepõdött mikor szembesült a pornós hírnevével

Gigi meglepõdött mikor szembesült a pornós hírnevével
Gigi egy napja hagyta el a luxusbörtönt, máris pert fontolgat. A volt villalakó meglepetten fogadta a róla megjelent újságcikkeket: úgy véli, hogy pornósnak állították be, s a róla kialakult sztereotípiákat meg akarja változtatni.

"Sok dolog van, ami nem igaz. Pornózás volt az újságcikkekben beállítva, ezzel a becsületemet bántották, úgyhogy jogilag is nekimegyek az ügynek, hogy kiderüljön, ez nem igaz. Több fórumon is kijelentettem, hogy nem hagyom, hogy olyan sztereotípiát ültessenek az emberek fejébe, ami nem fedi a valóságot."
Mondta Gigi az RTL Klub Sztárchat oldalán a fórumozók azon kérdésére válaszolva, hogy mit szólt ahhoz, hogy kiderült a múltja, míg a villában tartózkodott.

A Rácz lány a Kovi által felajánlott erotikus munkára is egyértelmû nemet mondott, és hozzátette: soha nem volt pornós múltja és nem is lesz, egy játékfilmben szerepelt, aminek fétis tartalma volt, a kettõt pedig keverik az emberek.

"Jön mindenki a múltammal, ezt nem tagadom, felvállalom és el is fogom mondani mindenhol. Nem gondoltam, hogy ez ekkora vizet fog kavarni. Pár évig csináltam, havonta egyszer-kétszer volt filmforgatás, de nem csináltam olyan dolgot, hogy levetkõzök, kitárulkozok, testi-lelki kapcsolatot ápolok fiúval vagy lánnyal. Nem tudom, hogy mik jelentek meg rólam. A 300 eurós munka évente 3-4 alkalommal volt, fehérnemûs munka, divatbemutató volt, amivel volt lehetõségem utazni és pénzt is kerestem. Azt pedig, hogy a testembõl éltem, arra értettem, hogy egy modell, vagy egy táncos is a testébõl él" - magyarázta a lány, aki azt is felháborítónak tartja, hogy az Erotika Kiállításon vállalt munkájába az édesapját is belevonták.

"Ezért is pereskedni fogok. 17 és fél éves vagy 18 lehettem, nem az õ hibája volt. Az ügynökség hívott fel és mehettem dolgozni. Nem vetkõztem, nem mutogattam magam, nem vibrátor show-ztam. Elhívtak hostesskedni, elmentem, azt mondták, itt a ruhád. Egy Erotika Kiállításon, mit szûzieskedjen az ember? Oda kellett állni a pulthoz és osztogatni kellet a szórólapokat" - reagált akkori ruházatára Gigi, ugyanakkor nemcsak korábbi munkáiról, de a Jerzyvel töltött pásztorórákról is választ adott rajongóinak.

"Nagyon nehéz volt kibírni szex nélkül. Takaró alatt próbáltuk kihozni az egészet, hogy ne legyen gusztustalan, vagy vállalhatatlan. A lehetõ legdiszkrétebben próbáltuk megoldani. Anya nem szólt hozzá semmit, így is, úgyis a lánya maradtam. Senki nem hozta fel, hogy nem kellett volna szexelnem a villában" - válaszolt a Rácz lány az egyik fórumozó kérdésére.

Nem meglepõ, hogy Gigi, testvérének Bécinek szurkol és elárulta azt is, hogy várja Jerzyt, hogy folytathassák kapcsolatukat, ha pedig úgy alakul, négy év múlva már gyermeket is szeretne.