2024.03.29. - Auguszta

Erotikus tippek (+18): Mit tanulhatsz a pornósztároktól?

Erotikus tippek (+18): Mit tanulhatsz a pornósztároktól?
Annak ellenére, hogy utálod, ha pasid pornót néz, érdemes kicsit elgondolkozni azon is, vajon mi az, amit hasznosíthatnál ezekbõl a sikamlós filmecskékbõl. Tanulj velünk!


A te barátod tiltakozik, miszerint õ sosem néz ilyesmit? Egyértelmû, hogy hazudik. Szinte nincs olyan egészséges férfi, aki legalább titkon ne pillantott volna még bele némi erotikus tartalommal bíró mûbe. Te jó kislány vagy. Talán undorodsz a pornótól, sõt, már-már megveted azokat a lányokat, akik bevallják, idõnként megnéznek néhány szexfilmet?
Légy õszinte magadhoz. Ugye mégis izgat a kérdés, pasid vajon miért nézi ezeket nyál csorgatva, mint akit meghipnotizáltak?

1. Mutass egy kicsivel több lelkesedést bébi!

A jó kislányok felfogása szerint:

sokan úgy gondolják, nem a szex a legfontosabb az életben. A karrier, a háztartás, a gyereknevelés, sokkal elõbbre való a nemi életnél. Így hát ha drága párod úgy érzi jó lenne egy kicsit hanyatt fekvésben „edzeni”, kifogásokat keresel és megmagyarázod miért nem érsz rá most a szexre.

A pornósztárok titka:

az igazi élvezet lényege, hogy fenntartások nélkül vágjunk bele. A pornóbébik így aztán nem sokáig lacafacáznak. Testbeszédükkel, gesztusaikkal, öltözködésükkel csakis egyet sugallhatnak: kívánom! A pornóbébik tudják, milyen lehangoló érzés, ha szeretnél fejest ugrani valakivel a hálószoba legpuhább párnái közé, aki ezt nem akarja. Hiszen ez olyan, mint amikor te romantikus vacsorára vágysz, pasid viszont csak a tévét bámulná... mint a falra hányt borsó.

Mit kellene tenned?

Na figyelj: Vedd kezedbe az irányítást! Ébreszd fel párod egy forró hasára adott csókkal. Küldj neki rakoncátlan üzenetet, mennyire kívánod, akár napközben is. Nézz mohón a szemébe és mondd el, mennyire be vagy indulva.

2. Engedd ki a hangod!

A jó kislányok felfogása szerint:

jaj, nem akarok közönséges lenni, inkább némán szeretkezem, nehogy a szomszédok meghallják. Ezért inkább összeszorított ajkakkal szeretkezel, mintha ott sem lennél.

A pornósztárok titka:

A szexdémonok egyértelmû jelzésekkel adják partnerük tudtára, milyen nagy élvezetben van részük. Nyögdécseléssel, sikolyokkal, piszkos szavakkal fejezik ki a kéjes pillanatok gyönyörét.
Õk aztán igazán jelen vannak az aktusban. Partnerük megmarkolja, néha még meg is paskolja feneküket, fõleg, hogy erre még kérik is õket.

Mit kellene tenned?

Na figyelj: A legjobb az aranyközépút. Semmiképp sem kell rájátszani a dologra, mert attól nevetségessé válhatsz, de a férfiak szeretnék tudni, hogy sikerült-e örömet okozniuk neked. Ne fogd hát vissza magad, engedd szabadjára a lelkedbõl feltörõ hangokat! Finom nyögésekkel, sóhajtozással, kedves – vagy akár gerjesztõ szavakkal fûszerezd meg az együttlétet. Mondd ki bátran mi esne jól, vagy, hogy mennyire élvezed a szexet. Ha a férfi tudja, hogy jól csinálja, még több erõt és örömet fog okozni neki a szerelmeskedés. Élvezz gátlástalanul! Ez a felszabadultság, mint egyfajta bumeráng oda-vissza hat köztetek.

3. Szeresd AZOKAT a dolgokat!

A jó kislányok felfogása szerint:

Nem szereted hátulról csinálni... nem szereted látni magad közben, kövérnek érzed magad, legszívesebben a paplan alatt szeretkeznél... viszolyogsz az orális szextõl, és hülyeségnek tartod a tûsarkúban való szeretkezést? Hát így nem leszel túl gerjesztõ...

A pornósztárok titka:

Õk mindent szeretnek. Számukra nincs tabu. Ha a partnerük kutyapózban szeretné, hát legyen kutyapóz! Az általános forgatókönyv szerint elõször orális szexszel kényeztetik egymást a párok. Késõbb rátérnek a lényegre, majd különféle figurákat mutatnak be, a lehetõ leglátványosabb pózokat,- amiket elsõsorban ugyan a kamera látószöge miatt alkalmaznak- végül pedig az orgazmus közeli férfit ízes orális szexben részesítik, így ennek keretében fejezik be a mozit, a férfi látványos elélvezésével. Anális szex? Semmi akadálya! Ha láttál már pornófilmet, bizonyára ezeknél a jeleneteknél akadtál ki a legjobban. „Fúúúúj!”

Mit kellene tenned?

Na figyelj: Senki nem mondta, hogy holnaptól ne legyenek többé tabuk. Csupán egy kicsit nagyobb rugalmasságra kellene szert tenned. Te is egyre jobban fogod élvezni. Lehet, hogy eleinte kissé szokatlan lesz boával a nyakadban ízesített óvszert húzni a párod péniszére, de idõvel rá fogsz jönni, mennyire hiányzott az életedbõl a szexuális változatosság. Az orális szex pedig igazán jó dolog, hidd el!

4. Segítsd magad még nagyobb élvezethez!

A jó kislányok felfogása szerint:

az önkielégítés olyan intim tevékenység, melyet kizárólag egyedül végezhetünk, de azt is nagyon ritkán illik csak és természetesen életünk végéig titokban kell tartanunk... isten ments, hogy szex közben, vagy elõtt magamhoz nyúljak!

A pornósztárok titka:

Õk aztán nem titkolják, hogy szeretik felfedezni a testüket. A korábban bemutatott forgatókönyvnek van egy olyan változata is, melyben a hölgyek elõször önmagukat kényeztetik. Az elõjáték részeként simogatják, dörzsölgetik mellbimbójukat, csiklójukat, vaginájuk nyílását. (A leszbi pornó most nem tartozik ide...)

Mit kellene tenned?

Na figyelj: Ne légy gátlásos! Minél jobban felfedezed a tested, annál jobban fogod élvezni a szeretkezést. Ha a pasid meglátja, hogy saját magadat simogatod, el fog ájulni a gyönyörtõl. Bátran dörzsölgesd a mellbimbód, és szeretkezés közben ingereld a csiklód. Isteni lesz, meglátod! A tény, hogy közben partnerednek mekkora élményt okozol ezzel, pedig azt bizonyítja, hogy még inkább megéri a próbát!