2024.03.29. - Auguszta

Kapós Charlie Sheen szexbabája

Kapós Charlie Sheen szexbabája
A botrányhõs színészrõl készült gumibabák azonnal elfogytak, akárcsak korábban a Miley Cyrust mintázó hasonló szexjátékszerek, amik miatt az énekesnõ perre készül. Ennek apropóján ismét összeszedtük, kik azok a hírességek, akik önmagukat szexbabaként láthatják viszont.

A celebekrõl mintázott gumibabák gyártója, a Piperdream az emiatt perre készülõ Miley Cyrus után most Charlie Sheen szexbabájával szakított egy hatalmasat. “A Crackhead Charlie ahogy piacra dobtuk, azonnal elfogyott, egy nap alatt” – dicsekedett a Piperdream ügyvezetõ igazgatója, Nick Orlandino a femalefirst magazinnak.
A 30 dollárért - kevesebb mint 6 ezer forintért - megszerezhetõ Rosszéletû Charlie italt tart az egyik kezében, cigit a másikban, hogy meglegyen a hiteles Sheen-életérzés. A dobozon található szöveg szerint Crackhead Charlie adoniszi idomokat [3] kapott, és most már nem csak két saját, különbejáratú pornóistennõje [4] imádhatja, hanem bárki a világon. De nem Charlie Sheen az egyetlen híres férfi, akirõl gumimásolat készült, az amerikai elnökkel, Barack Obamával, és a golfbajnok Tiger Woodsszal is kedvére szórakozhat otthon az érdeklõdõ.
Lady Gagából mélytorkos transzvesztita lett

A Pipedream amúgy is sportot ûz a hírességeket kifigurázó szexbabákból [5]: ha már felröppent a pletyka, mely szerint az olasz származású énekesnõnek talán fütyköse van a lába között (bár ezt azóta fotós bizonyíték cáfolta [6]), az õ Lady Gagájuknak [7] több szerelmi nyílás mellett péniszt is adtak. Más énekesnõk is büszkélkedhetnek gumibabákkal, Beyonce Knowles, Christina Aguilera és Jennifer Lopez is megkapható bárki számára, felfújható formában legalábbis egész olcsón.

Pamela Andersonról, Paris Hiltonról és Lindsay Lohanrõl is készült szexbaba, akárcsak a hatalmas fenekû Kim Kardashianrõl. Bár nem a szépségükrõl híresek, Sarah Jessica Parker és Tori Spelling se maradtak ki a sorból. Igaz, a guminõk közt akadnak olyan darabok, amik szinte alig hasonlítanak névadójukra.