2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Análisan is szexel a pornósztár, ha sokan követik a Twitteren

Análisan is szexel a pornósztár, ha sokan követik a Twitteren
A brazil származású pornószínésznõ megelégelte, hogy csak tizennégyezer követõje volt a közösségi portálon, ezért úgy döntött, ha júniusig meglesz a húszezer, bevállal egy anális jelenetet a kamerák elõtt. A bejelentés óta eddig több mint ezren csatlakoztak, nagy az izgalom. Meglehetõsen kevésnek vélte követõit a Twitteren Juelz Ventura pornószínésznõ, ezért úgy döntött, ha júniusig húszezer követõje lesz a közösségi oldalon, végre bevállal egy anális jelenetet a kamerák kereszttüzében. "Ha a nép látni akar engem úgy, terjeszteni fogják a hírt" – magyarázta a hivatalos fórumán.
A brazil származású, 23 éves szexmunkás eddig is sok mindent a pornóipar érdekében, szinte mindenféle jelenetben/felállásban szerepelt már, de análszüzességét mindeddig tartogatta valami okból kifolyólag. A teletetovált (fõleg kartetoválása jellegzetes) Ventura számára a kampány természetesen hatalmas reklámot is jelent – bár eddig is a legfelkapottabb és feltörekvõben lévõ amerikai pornósok között jegyezték –, bejelentése óta több mint ezerrel nõtt tizennégyezres twittertábora.

Mint korábban már megírtuk, eddig az amerikai pornószínésznõkre volt jellemzõ, hogy próbálták megúszni az anális jelenetet, és ennek ellenére befutottak (pl. Kirsten Price, Gina Lynn, Misty Stone), ám mostanra már Európában is egyre többen ódzkodnak (ami nem csoda, Nikki Rider például nem úszta meg gátszakadás nélkül).

Az análszex tehát egyre inkább kezd kuriózum lenni a felkapottabb mûvésznõk között, két éve Gianna Michaels análszüzességének elvesztését is nagy felhajtás övezte a Big Wet Asses 15 -ben (állítása szerint elsõ és utolsó eset volt az ilyen jellegû jelenet), illetve Jayden Jaymes is csak ebben a sorozatban engedte meg, hogy ánuszon rakják.

Juelz Ventura +18-as képei a www.szextra.hu gépgalériájában!