2024.03.29. - Auguszta

Mariah Carey ismét meztelenül pózol

Mariah Carey ismét meztelenül pózol
Nem az elsõ eset, hogy az énekesnõ megmutatja nekünk pocakját. Most azonban férje, Nick Cannon is beállt a képbe, egy melltartópótlás erejéig.

A terhes nõkre a legtöbb esetben azt mondják, hogy szép. Mariah Carey amikor még nem volt terhes, akkor is szép volt, így pedig talán még szebb.

A Life & Style magazin április 8-án megjelent címlapján Mariah egy olyan akt képpel kápráztatta el rajongóit, ahol minden árgus szem hatalmas pocakjára fókuszált.
Ez még idáig még nem is lenne meglepõ dolog, hiszen jó néhány híres, babát váró anyuka tette már meg ugyanezt, ruháikat a földre dobva, meztelen képek sorozata készült el róluk és egyre gömbölyödõ pocakjukról. A Grammy-díjak hercegnõjének ez azonban nem volt elég, az OK! magazin keddi címlapján férjével közösen pózol, ami sokakat megbotránkoztatott, de akadnak olyanok is, akik szerint a kép mûvészi - számol be róla a PopEater.com bulvároldal.

A különbség a fotók között csupán csak annyi, hogy az elõzõ képen Mariah melleit a haja, a mostani képen pedig férje kezei palástolják.