2024.04.25. - Márk

Szex Game: spermalövés és alien szex

Szex Game: spermalövés és alien szex
Irodai idõelcseszésben verhetletlenek az ingyenes, netes játékok. Összeszedtük azokat, amik a legjobb agyirtók a szex témájában.

Az Alienes játék lényege, hogy ha átjutnak a kis zöld alienek a meztelenül fekvõ nõt õrzõ kutyákon, akkor meg tudják dugni - akár többen is. Az alieneket ki lehet lõni, kis piros céltábla van a fejükön, a kutyákat pedig arrébb lehet tenni. Érdemes arra játszani, hogy legalább három alien elérjen a nõig és elbabráljanak vele, de az állandó kutyaugatás miatt amúgy is hamarabb befejezi az ember, mint elõször gondolná.
A Star Wars kultikus szereplõit felsorakoztató Fantom Pénisz játékban még ott is fallikus szimbólum van, ahol soha nem várná az ember. A feldobott gombok mögött nem tudni, mi van, egy dolog borítékolható, hogy szex biztosan lesz. Meglepõen cselekménydús történet köré ágyazták a hardcore jeleneteket, például a mindig meztelen Leia hercegnõ Viagrát visz a kispöcsû, hatalmas falloszon ülõ Darth Vadernek, akinek ettõl végre feláll és megdugja a hercegnõt. A Click Bar ablak nyomogatásával a játékos irányítja a behatolást, és persze a várva várt élvezés sem marad el.

A családtervezés fontosságára intõ játék fõszereplõje a szõrtelen farok, akinek a space gomb segítségével kell kilõnie a spermáját úgy, hogy beletaláljon a folyamatosan érkezõ óvszerekbe. Ha ez nem sikerül, akkor gyûlnek a gyerekek, akik idõrõl idõre be is lógnak a játékba.

Pénisz tenisz

A klasszikus teniszes videójáték korhatáros változata azért kapta a pénisz tenisz nevet, mert dildók ütögetik a labdát. A gép ellen kell játszani, a játékos a minidildót az egér segítségével mozgathatja. Az állandóan változó háttérben puncit, bugyit, mellet és a mindezekhez tartozó szõke nõt látni magazinos pózokban, és bevalljuk, tényleg sikerül elterelnie a figyelmet.