2024.03.29. - Auguszta

A hamburgertõl lesz orgazmusa

A hamburgertõl lesz orgazmusa
A 25 éves coloradói Gabi Jones körülbelül 220 kilós, tizenéves korában vette észre, hogy szinte bármitõl orgazmusa lesz, de különösen attól, ha valami finomat eszik.

Huszonéves korára teljesen megváltozott a testképe, elkezdte imádni a hatalmas testét és a nagy zabálásokat, elkezdett kontrollálatlanul hízni. Mostanra egy fizetõs honlapot is létrehozott azoknak, akik azt szeretnék nézni, hogyan jut el evés közben a csúcsra. Gabi Jones, vagy ahogy a honlapján magát hívja Gaining Gabi imád hatalmas adag, nagy kalóriatartalmú ételeket fogyasztani.
Pizzát, jégkrémet, chipseket, süteményeket. Egészen addig, amíg orgazmusa nem lesz. A 25 éves, 220 kilós coloradói Jonesnak ugyanis van egy szokatlan betegsége, az úgynevezett állandó szexuális zavar szindróma, aminek a hatására a legkülönfélébb dolgoktól jut el az orgazmusig. Egy angol nõnek ugyanilyen zavara miatt naponta háromszázszor van spontán orgazmusa , egy másik nõt azóta, hogy elesett játék közben, a legapróbb vibrálások is erõs szexuális izgalomba hoznak.

Jonesnál az izgalmat és az orgazmust az váltja ki, ha jókat ehet. Elõször még középiskolásként, fagyizás közben élt át orgazmust. “Imádtam a fagylalt bársonyos állagát a nyelvemen. Aztán egyik nap, amikor fagyiztam, furcsa bizsergést éreztem lent. Aztán egyre erõsebb lett, annyira, hogy végigvonult az egész testemen. Teljesen megszédültem. Nagyon csodálkoztam, de nem voltak kétségeim afelõl, hogy mi történt. A barátaim azt hitték, csak kitalálom a dolgot. De onnantól kezdve, amikor csak sûrû, krémes desszertet ettem, elkezdõdött a bizsergés és a remegés. Gyorsan el is mentem venni egy fagyigépet, hogy bármikor átélhessem a teljes testemet megrázó orgazmusokat” - mondta Jones a Small World News Service-nek.

Végül 17 éves korában megtudta orvosaitól, hogy genetikailag hajlamos az elhízásra. Ekkor döntött úgy, hogy hagyja magát meghízni, megváltoztatja a testérõl alkotott képet. “Elkezdtem másképp nézni magamra. Nem éreztem magam kövérnek és cikinek többé, rájöttem, hogy nagy vagyok és gyönyörû. Láttam, hogy vannak emberek, akik erõsen vonzódnak hozzám. Elkezdtem elfogadni a saját szexualitásomat és az ételszeretetemet. Minél nagyobb lettem, annál vonzóbbnak éreztem magam” - mondta.