2024.04.19. - Emma

Nagy Feró az orgazmusról mesél

Nagy Feró az orgazmusról mesél
Az X-Faktor óta Nagy Feró kedvet kapott ahhoz, hogy öltözködésében új stílusokat próbáljon ki. Ruhatárát teljesen átalakította, amit a Csillag Születik döntõjében láthattunk is a Beatrice fellépésekor.

"Megváltam a régi ruházatomtól, a túl sok bõrtõl és a nagyon szakadt cuccoktól. Új lemezünkkel is úgy szeretnék kilépni a piacra, hogy az megméressen a mai világban, és ez az öltözködésre is vonatkozik. Régebben nem nagyon kedveltem a zakót, most viszont állandóan abban járok!"
"Ezek egyedi tervezésûek, mindig kitalálok valami különleges kiegészítõt. A piros-fehér pöttyös mintát megtartottam, nyakkendõm, sõt zoknim is van ilyen, hiszen tõlünk elválaszthatatlan a babos kendõ" - mesélte a Beatrice frontembere, aki nem titkolja: sok márkás darabot az általa reklámozott használtruha kereskedésben szokott beszerezni.

"A cég vezetõje nagyon jó barátom, ingyen csináltam neki az egész reklámot. Egy kicsit neki is köszönhetem, hogy elkezdtem öltözködni. Idõnként összegyûjtenek nekem ruhákat egy-egy zsákkal, a múltkor például egy olyan márkás inget kaptam tõlük, ami az üzletben harmincezer forint. Szeretek turkálni, de félóra alatt elunom. A feleségem viszont nagyon jó turis, imádja, amikor bemehet a gyárba, ahol szétválogatják a hatalmas konténerekbõl a ruhákat. Az maga az orgazmus egy nõnek!" - tette hozzá az X-Faktor mentora.