Nem csoda, hogy csodájára járnak és nem csupán honfitársai, hanem külföldi turisták is szerte a világból. Kann Trichan, az 50 éves szakács egyedülálló fõzõbemutatókat tart, közönsége elszörnyedve ámul, ahogy a férfi a forró olajból puszta kézzel kihalássza a sült húsokat és egyebeket egyetlen fájdalmas szisszenés és bõre legparányibb felhólyagzása nélkül. Az olaj sokkal forróbb, mint a forró víz, amely csupán 100, a sülõ étolaj viszont 480 Celsius-fokos.
Különleges képességének felfedezését egy mókusnak köszönheti. Az állat véletlenül egy mangót ejtett Trichan szabadtéri sütõwokjába, a forró olaj pedig szerteszét spriccelt. A férfi kapott belõle bõven arcába, karjára, kezére.
"Súlyos sérüléseket kellett volna okoznia. Emlékszem ahogy néztem magam a tükörben, hólyagokat és vörösödést várva, ám nem láttam semmit, manapság meg már puszta kézzel sütök. Amikor belenyúlok a forró olajba, érzem a hõt, de nem lesz a bõrömnek semmi baja" - idézte a brit Metro újság a szakácsot, akinek vendégei szinte a kezébõl esznek.