2024.03.29. - Auguszta

Pákó nem találkozhat 15 éves fiával

Pákó nem találkozhat 15 éves fiával
Kevesen tudják, hogy Fekete Pákónak valójában két gyereke van. A hároméves Bence mostani feleségétõl, Ágitól, és a 15 éves Rajmund, az elsõ házasságból.

Pákó és elsõ felesége, Erika három év együttlét után váltak el egymástól, ami nem volt éppen túl békés. A kis Rajmund akkor hároméves volt, Pákó akkor látta õt utoljára. A mulatós énekes azt mondja, õ mindent megtett és megtesz azért, hogy találkozzon a fiával, a válás óta rendszeresen fizeti a gyerektartást is, a volt feleség azonban – Pákó sem tudja miért – nem engedni, hogy lássa a gyereket.
Voltam a gyámhivatalnál, voltam nevelési tanácsadónál, pszichológusnál, de egyszerûen nem értem, hogy miért tiltották el tõlem Rajmundot. Most is van egy fiam, és szeretném, ha mindketten megismerkednének egymással – mondta az énekes, aki továbbra sem adja fel a küzdelmet, mindent megtesz azért, hogy ne csak egy közösségi oldalról, fényképrõl láthassa a fiát.

Korábban olyan hírek is felröppentek, miszerint Pákónak nem egy, nem is kettõ, hanem majd egy tucat gyereke van. Egyes cikkek szerint több nõ is azt állította, hogy fekete Pákótól vár gyereket, a nigériai származású mulattató szerint azonban csak pénzt akartak kicsalni tõle, õ csak két gyerekrõl tud./tv2/